Kranium a lansat proiectul „Rumours“

Artistul dancehall Kranium a lansat, pe 16 ocotmbrie, noul său proiect special-“Rumours”.

KraniumÎntrebat la ce ne să ne aşteptăm de la acest material, Kranium a declarat: “Rumours transmite un vibe sexy, o reminiscenţă a acelui dancehall old school pe care oamenii nu l-au mai auzit de ceva vreme. Cred că este coloana sonoră perfectă pentru a înfierbânta poveştile de dragoste din timpul iernii”.

Înregistrat în cursul acestui an la New York, “Rumours” l-a apropiat pe Kranium de doi dintre cei mai buni producători din sfera reggae, dance şi pop: Ricky Blaze (Rihanna, Major Lazer, Gyptian) şi Lamar “LMR Pro” Reynolds. Piese precum “Can’t Give A…” şi proaspăt dezvăluită “Stamină” îl prezintă pe Kranium într-o formă de individiat, aducând împreună muzica clasică din Caraibe şi cea mainstream urbana. Artistul reuşeşte, astfel, să creeze un nou sound dancehall, fără precedent, vibrant, vivace şi vizionar.

“Rumours” conţine, totodată, şi single-ul de debut “Nobody Has To Know” (ft. Ty Dolla $ign-Official Raw Version), al cărui videoclip poate fi urmărit mai jos. Piesa a devenit imnul verii lui 2014 fiind un fenomen pop global care a atras numeroşi fani, printre care şi celebrităţi precum Chris Brown şi Drake. Vizualizările pe YouTube se ridică la 12 milioane, iar în total, piesa a înregistrat peste 15 milioane de stream-uri la nivel mondial şi continuă să crească vertiginos.

Mai mult decât atât, piesa a făcut senzaţie în Caraibe şi America Centrală, dar şi în Regatul Unit, acolo unde a ajuns până pe primul loc în iTunes la categoria “Top Reggae Songs”, înainte să fie inclusă în playlistul BBC Radio 1xtra. “Nobody Has To Know” este, totodată, una dintre cele mai lăudate piese, fiind considerată de către Lauren Nostro (Complex) drept “piesa verii”.

Kranium, pe numele său real Kemar Donaldson, s-a născut în Jamaica, iar la vârsta de 12 ani a emigrat în Florida. L-a avut că mentor pe unchiul său, Screwdiver, care l-a iniţiat în tainele dance hall-ului. într-un final, Kemar s-a stabilit la New York şi a devenit rapid extrem de popular în rândul comunitatea originare din Caraibe. Apreciat atât de critici, cât şi de fani pentru reintegrarea muzicii reggae în muzica dance contemporană, Kranium a fost semnat de Atlantic Records.

TRACKLISTING

Between Us
Nobody Has To Know
Stamină
Moonlight
Rumors
Lil Luv
Can’t Give A…
Interlude
Lifestyle
History
Draw Me Out
Nobody Has To Know (Feat. Ty Dolla $ign) (Major Lazer & KickRaux Remix)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here