Loredana Groza se pregătește intens pentru concertul „Imaginarium“ de la Sala Palatului

Pe 7 și 8 noiembrie, Sala Palatului va deveni tărâmul unui univers complet imaginat de Loredana: fantezie, show, creativitate, magnetism, toate acestea învăluite în muzica și vocea absolut incredibile ale artistei.

Loredana ImaginariumDevenit deja tradiție, concertul Loredanei de la Sala Palatului va fi un adevărat Imaginarium! Ca în fiecare an, show-ul va fi impresionant, cu o mulțime de invitați surpriză, momente spectaculoase pe scenă, costume și efecte speciale care vor uimi publicul, dar și cântece noi, de pe noul album Imaginarium, semnat Loredana!

“De-abia aștept să împărtășim universul și energia Imaginarium! Sunt copleșită de valul uriaș de aprecieri primite și vă mulțumesc, asigurându-vă că pregătim un show care să fie rupt dintr-un Imaginarium colectiv, să atingă cu emoție și să fie o experiență unică. Iar, ca să devină realitate, rezerv pregătirilor în jur de 14 ore pe zi. În plus, scriu, compun, înregistrez și mixez un nou album, Imaginarium. Dacă totul va fi cum ne-am imaginat, îl vom putea lansa în mod oficial la Sala Palatului”, spune ea despre Imaginarium, care va avea loc peste 16 zile.

Loredana a început să se pregătească pentru Imaginarium încă de acum 3 luni și repetă de dimineața până seara, tocmai pentru a se asigura că fiecare moment va fi exact așa cum și-a imaginat. Mobilizarea de forțe pentru un concert ca acesta este cu adevărat impresionantă: peste 100 de specialiști în echipă (sunet, lumină, producție, instrumentiști, dansatori, invitați speciali) și zeci de ținute pregătite pentru Loredana, backing vocals și balet.

„Imaginarium este mai mult decât un concert, este o poveste în care toate elementele se întrepătrund perfect, o lume care trăiește pe ritmurile muzicii. Vă invit pe toți să intrați în această lume și, pentru 2 ore, să uitați de orice alte griji și probleme, să cântați, să dansați și să trăim prezentul împreună în Imaginarium!”, continuă Loredana.

Imaginarium este un concert în care fiecare dintre cei prezenți la Sala Palatului va fi transpus într-o lume de poveste! Biletele se găsesc la Sala Palatului și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, myticket.ro, iabilet.ro, eventim.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here