Lacrimi de bucurie pentru Criss, la 17 ani!

LaLa Band a cântat marţi pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Piatra Neamţ, iar concertul LaLa Love Forever i-a fost dedicat lui Criss, care a avut parte de o mulţime de surprize, cadouri şi momente emoţionante, la împlinirea vârstei de 17 ani.

criss lala band

Seria surprizelor a început chiar de duminică, atunci când Vlad a dus-o pe iubita sa la concertul Selah Sue. Luni, Vlad a păcălit-o că nu poate fi alături de ea în seara aceea: „Mi-a spus că nu poate veni la mine şi eram tare tristă. Dar acasa l-am găsit în mansardă cântând, într-o atmosferă de basm. Mi-a dăruit flori, lumânări, 17 baloane în formă de inimă, un colaj superb făcut de mana lui, bileţele, tort şi şampanie“, a povestit Criss.

Marţi, de ziua ei, înainte să se urce în autocar şi să plece spre Piatra Neamţ, toţi colegii din LaLa Band i-au cântat Cristinei “La mulţi ani”. Apoi, seara, Criss şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de toţi fanii ei nemţeni. Concertul a fost unul cu totul special: Criss a fost felicitată minute în sir de fani, care i-au adus torturi, o mulţime de cadouri, flori şi i-au cântat “La mulţi ani”. Tânăra a primit şi mii de mesaje pe Facebook.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here