Pink Martini a lansat un nou album și prima piesă în limba română, aniversând centenarul Maria Tănase

Pink Martini lansează oficial albumul cu numărul șase din cariera trupei, „Get Happy“, o colaborare de senzație cu Meow Meow, AriShapiro, The Von Trapps și alte nume sonore.

pink martini

Pink Martini – Cea mai eleganta trupa live a lumii

Una dintre cele mai elegante trupe de live ale lumii, cum îi definea ziarul britanic The Times, componenții Pink Martini sunt iremediabil îndrăgostiți de România. O dovedesc nenumăratele concerte din țara noastră și integrarea unei piese românești în fabulosul lor repertoriu internațional. Anul trecut, în Capitală, au cântat în premieră o piesă în limba română în fața unei săli arhipline.

“Cânt în 14 limbi, dar româna este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o”, le-aspus solista Storm Large celor peste 4000 de fani prezenți la concertul de anul trecut.

Pink Martini – Au lucrat un an de zile la albumul “Get Happy”

Pink Martini coace noul album din ianuarie 2012, când liderul orchestrei, Thomas Lauderdale, a înregistrat piesa lui Charlie Chaplin “Smile” alături de legendara actriță Phyllis Diller. Produsul final conține 16 melodii interpretate în limbile engleză, germană, chineză, spaniolă, japoneză, turcă, farsi și română. Albumul este produs de Thomas Lauderdale și îi mai are ca invitați pe Philippe Katerine, Meow Meow, Ari Shapiro, The Von Trapps și Rufus Wainwright.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here