Lara Fabian ar putea să reprezinte Italia la concursul Eurovision 2015

Cântăreaţa belgiano-canadiană Lara Fabian ar putea să reprezinte Italia la concursul Eurovision 2015, care va avea loc în Austria, în luna mai.

Lara FabianCelebra artistă se află în cursă pentru obţinerea marelui premiu la Festivalul Internaţional al Cântecului Italian de la San Remo, care va decide reprezentantul Italiei la ediţia din 2015 a concursului Eurovision, informează tvmag.lefigaro.fr.

Marţi seară, Lara Fabian a interpretat piesa “Voce”, la Teatrul Ariston din San Remo, într-o transmisiune TV în direct, asigurată de postul Rai 1. Potrivit presei franceze, acest cântec are o linie melodică armonioasă, care pune în valoare foarte bine capacităţile vocale ale interpretei.

Lara Fabian, în vârstă de 45 de an, concurează alături de alţi 19 artişti la San Remo şi va trebui să aştepte până pe 15 februarie, când va fi anunţat numele câştigătorului, decis prin voturile exprimate de un juriu de specialitate şi de telespectatorii italieni.

Lara Fabian a participat deja la concursul Eurovision în 1988, când a reprezentat Luxemburgul, clasându-se pe locul al patrulea. În acel an, concursul a fost câştigat de Céline Dion, care s-a impus pentru Elveţia, cu piesa “Ne partez sans moi”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here