Trupa Korn va susţine un concert în Bucureşti

După ani de aşteptare şi zeci de zvonuri, fanii Korn au avut parte de o confirmare: trupa va cânta anul acesta pentru prima dată la Bucureşti! Concertul va avea loc pe 3 august, la Arenele Romane, şi marchează cea de-a doua vizită a trupei în România, după prezenţa în cadrul ediţiei 2010 a festivalului Peninsula din Târgu Mureş.

Korn

Anul acesta, Korn va ajunge pentru prima dată şi la Bucureşti, în formula Jonathan Davis (voce, cimpoi), James “Munky” Shaffer (chitară), Brian “Head” Welch (chitară, backing vocal), Reginald “Fieldy” Arvizu (bass) şi Ray Luzier (tobe, percuţie). Concertul va avea loc pe 3 august, la Arenele Romane, şi va include cele mai ţări hituri dar şi piese de pe primul album al trupei, cu ocazia celei de-a 20-a aniversări. În deschidere publicul va putea să-i vadă pe: Point Blank (Macedonia), Coma, Implant Pentru Refuz şi DJ Hefe.

Biletele se vor pune în vânzare astăzi, 10 februarie, pe www.myticket.ro, la preţul de 140 de lei – preţ valabil pentru doar în pre sale, pentru un număr limitat de bilete. Ulterior, acestea vor putea fi achiziţionate la preţul de 160 de lei. Pentru cei mai înfocaţi fani există şi o categorie specială de bilete early entry, în număr limitat, ce le va asigura accesul mai devreme în spaţiul de eveniment. Acestea costă 200 de lei. În ziua evenimentului, la intrare, biletele rămase disponibile vor putea fi achiziţionate la preţul de 180 de lei. În perioada următoare, biletele se vor găsi şi în reţeaua magazinelor Diverta.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here