Lara Fabian si-a anulat concertul din aceasta seara de la Bucuresti

Cu doar 3 ore inainte de a incepe concertul programat in aceasta seara la Sala Palatului din Bucuresti, Lara Fabian, cantareata de origine belgiana cu o voce de aur, a anuntat pe pagina personala de facebook ca isi anuleaza prestatia pentru ca nu a fost remunerata.

Spectacolul face parte din turneul “50 World Tour”, început in 2019, prin care artista îşi promovează cel de-al 14-lea album de studio – “Papillon”. Artista a spus că s-a ajuns în această situație din cauza managerului de turneu, care nu si-a indeplinit sarcinile financiare.

Aceasta nu este prima anulare a concertelor din Romania. La sfârşitul anului trecut, Lara Fabian a anulat reprezentatiile de la Craiova (17 noiembrie) și de la București (8 și 19 noiembrie), punand totul pe seama unei infecții pe care o contactase atunci.

In mesajul postat pe facebook, pe care Lara Fabian l-a adresat fanilor, a scris: “Sunt în Bucureşti, în camera mea de hotel… şi simt o tristeţe profundă pentru ca trebuie să vă anunţ că show-ul din seara aceasta este anulat din cauza unor circumstanţe nefericite, total independente de voinţa mea sau de voinţa trupei şi echipei… Sunt furioasă deoarece, a patra oară la rând, persoana care se ocupă de acest turneu, şi care ar trebui să mă plătească pentru spectacole, nu o face… Nu pot accepta să închid ochii la un asemenea abuz, nici nu pot continua să cânt, când trebuie să-mi plătesc echipa şi cheltuielile fără să fie eu însămi remunerata… Este pur şi simplu o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul se va rezolva, dar lucrurile s-au înrăutăţit şi suntem puşi în situaţia regretabilă de a nu mai continua”

Chiar daca artista a decis ca in aceasta seara sa nu mai urce pe scena, a dat de inteles fanilor ca va face tot posibilul sa revina in Romania: “Dragostea pentru fani este ceea ce mă face mai puternică, încă de la începutul carierei… Am să lupt pe căi legale pentru a mă putea întoarce la voi cât mai rapid. București, promit că voi cânta din nou pentru tine… Și da, vom sărbători împreună muzica și dragostea …

In mai putin de 4 ore postarea artistei a strans aproape o mie de comentarii. Fanii au inteles situatia si sunt alaturi de Lara Fabian. Nemultumirile sunt indreptate catre principalul vanzator de bilete la eveniment (una dintre cele mai vechi si cunoscute companii de ticketing din Romania), care se pare ca nu a comunicat eficient cu cei care au achizitionat bilete, existand probleme si cu rambursarea banilor pentru primele concerte care nu au mai avut loc.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here