Lariss a povestit cum a făcut primii bani din muzică

Chiar dacă a intrat pe piaţa muzicală în luna noiembrie a anului trecut, Lariss s-a poziţionat încă de la început pe primele locuri în topuri, piesa “Dale Papi” devenind hit atât în România, cât şi în ţări precum Turcia, Bulgaria, Cipru şi Grecia, iar noul single, “Epana”, ne arată o latură ceva mai rebelă a frumoasei cântăreţe.

lariss bani muzica

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, Lariss a intrat, la scurt timp de la lansare, în toate playlist-urile radiourilor şi televiziunilor muzicale, iar recent a depăşit 100.000 de fani pe Facebook.

Dacă acum are concerte în afara ţării, în locaţii precum Monaco, Paris, Chişinău şi Sofia, cântând de curând în Turcia şi Grecia, Lariss ne povesteşte zâmbind cum a fost primul ei concert.

“Ţin minte primul meu concert, aveam 7 ani şi am făcut un mic spectacol în faţa blocului. Am chemat toţi copiii din cartier şi le-am împărţit poezii, piese şi scenete. Am improvizat o scenă, am adus şi perdelele de acasă, pe care le-am folosit drept cortina. Pentru că eu eram tartorul, am format cu alte trei fete o trupă, iar din repertoriul nostru făceau parte piese cântate de Britney Spears şi A.S.I.A.. Înainte de a începe concertul, am fost din uşă în uşă la vecini şi am dat bilete de intrare. Spre surprinderea mea, au fost încântaţi de idee şi au plătit şi biletele. Aşa am făcut primii mei bani, practic, din muzică”, încheie artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here