Les Elephants Bizarres cântă pe 12 aprilie în Hard Rock Cafe

Trupa Les Elephants Bizarres este cu siguranță pe val. După succesul înregistrat cu lansarea albumului „Zoologic” și a single-ului „În culori”, trupa a fost aleasă pentru a deschide concertul de la București al artistei americane Iyeoka.

Les Elephants Bizzares

Organizatorii au propus mai multe trupe pentru deschiderea recitalului, dar Iyeoka împreună cu agenția sa de management a ales Les Elephants Bizarres, pentru „diversitatea stilistică și influențele multiculturale care se resfrâng în piesele trupei”.

Cele două trupe mai au în comun energia debordantă pe care o manifestă pe scenă și căldura pe care o transmit publicului.

Așadar, publicul care și-a cumpărat bilet pentru concertul ce va avea loc sâmbără, 12 aprilie, în Hard Rock Cafe, va primi două recitaluri de excepție: Les Elephants Bizarres și Iyeoka & The Rock by Funk Tribe. Iyeoka va oferi publicului, în afară de hiturile care au făcut-o cunoscută în întrega lume – ”Simply Falling”, ”Say Yes”, ”Revolution” – și piese noi, creații proaspete care vor apărea probabil pe următorul album al artistei.

Biletele costa: cu loc la masă, 80 de lei, fără loc, 60 de lei (în presale), respectiv 90 de lei și 70 de lei în ziua evenimentului și la intrare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here