Un nou album postum al cântăreţului Michael Jackson va fi lansat pe 13 mai

Un nou album postum al cântăreţului Michael Jackson, intitulat “Xscape”, care conţine opt piese ale megastarului ce nu au fost niciodată lansate, va apărea pe piaţă pe 13 mai.

Michael JacksonAlbumul, lansat de casa Epic Records, include cântece originale înregistrate de Michael Jackson, care au fost reorchestrate de câţiva producători muzicali renumiţi, precum Timbaland, Rodney Jerkins, Stargate, Jerome “Jroc” Harmon şi John McClain, informează theguardian.com. Producătorul executiv al noului album este L.A. Reid, directorul şi CEO-ul casei Epic Records.

Potrivit presei americane, L.A. Reid a primit din partea familiei Jackson acces nelimitat la arhivele cu înregistrările vocale din ultimele patru decenii de viaţă ale megastarului. L.A. Reid s-a asociat apoi cu câţiva producători de top pentru a acorda “un sunet contemporan” acestor cântece. Potrivit unor declaraţii ale organizatorilor acestui proiect, combinarea pieselor înregistrate de Michael Jackson cu remixarea modernă aduce “un sunet proaspăt, contemporan, care reţine esenţa şi integritatea muzicii lui Michael Jackson”.

Ediţia Deluxe a albumului “Xscape” va include şi o selecţie de înregistrări originale ale megastarului. Atât ediţia standard, cât şi ediţia Deluxe a acestui album vor fi disponibile în sistem de precomandă începând din 1 aprilie pe iTunes şi pe site-urile altor distribuitori muzicali consacraţi, notează Mediafax.

Epic Records, casa de discuri a regretatului “rege al muzicii pop”, a lansat mai multe piese ale cântăreţului Michael Jackson după moartea acestuia în 2009. Alături de o reeditare aniversară a albumului “Bad”, albumul de remixuri “Immortal” şi câteva compilaţii postume conţinând piese înregistrate de megastar în perioada în care colabora cu casa Motown, cea mai notabilă lansare postumă de până acum a fost “This Is It”, un album care a conţinut şase cântece originale ale starului american, lansate în premieră pe acel material discografic.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here