Lidia Buble este „Star salvator“ pentru doi frați singuri pe lume

Deși are doar 19 ani, Florin știe ce înseamnă să fii părinte, pentru că, de trei ani, el este cel care îi poartă de grijă surorii lui, Doina, care are 14 ani.

lidia buble star salvator copii

Acum trei ani, tatăl lor a murit, iar la scurtă vreme, mama lor și-a luat cea mai mică fată și a plecat într-un alt sat, unde și-a refăcut viața alături de alt bărbat. Lidia Buble este „Star salvator” pentru ei, iar duminică, de la ora 20.00, la Antena Stars, telespectatorii vor putea vedea cât de mult s-a implicat ea pentru a le schimba viața în bine.

„M-a impresionat puterea lor de a-și duce crucea, prea grea pentru umerii lor. Să mai ai credință și să te rogi lui Dumnezeu atunci când treci prin ceea ce trec ei mi se pare un lucru mare”, a declarat Lidia.

Florin și Doina au rămas singuri, în casa părintească, foarte dărăpănată, iar băiatul a renunțat la școală pentru a munci. Vecinii i-au mai dat de lucru tânărului, iar când nu au putut să îl plătească, i-au oferit mâncare.

Numai Florin știe de câte ori a renunțat el la masă pentru ca sora lui să aibă pachețel pentru a doua zi la școală. Dorm amândoi în aceeași cameră, unde geamurile sunt atât de vechi încât gerul se simte mai acasă decât ei, iar soba trebuie refăcută. Florin se simte vinovat că nu a putut strânge bani să o repare, dar fiecare leu a fost dat pe mâncare sau pe rechizitele de care Doina are atâta nevoie.

Florin nu își dorește altceva decât să aibă cine să le repare soba și să aibă bani pentru lemne. Mai are nevoie de încălțăminte, pentru că nu de puține ori și-a dat bocancii surorii lui, ca să poată merge la școală.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here