Voltaj le donează victimelor din Colectiv toate încasările concertului „Din toată inima Simfonic“ de la Cluj

În urma succesului înregistrat la concertul caritabil de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 16 octombrie 2015, care a fost sold-out cu trei săptămâni înainte, Voltaj s-a hotărât să reia, pe 3 decembrie 2015, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea mai mai mare producţie a unei formaţii româneşti: un eveniment muzical în care hiturile formaţiei vor fi cântate într-o manieră inedită alături de o orchestră simfonică formată din 45 de muzicieni.

Din toata inima Simfonic afis cluj

Încasările concertului de la Bucureşti au fost donate către copiii aflaţi în dificultate prin intermediul asociaţiilor World Vision România, Salvaţi Copiii, SOS Satele Copiilor şi Fundaţia Casa Hospice. Ulterior concertului, donaţiile s-au dublat datorită partenerului concertului, Kaufland România.

Toate încasările concertului „Din toată inima Simfonic“ de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca vor fi donate celor aflaţi în suferinţă în urma tragediei din Colectiv.

„Cu toate că, iniţial, ne doream ca banii strânşi din vânzarea biletelor de la Cluj să fie donaţi către copii, în urma evenimentelor de la clubul Colectiv ne-am hotărât ca banii să ajungă la cei afectaţi de această tragedie. Ne pare rău pentru tot ce s-a întâmplat şi suntem cu sufletul alături de ei“, a spus Călin Goia, solistul formaţiei Voltaj.

Pentru acest concert există două categorii de bilete: 20 de lei şi 40 de lei. Acestea sunt disponibile la casieria Sălii Polivalente din Cluj, în reţeaua magazinelor Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Domo, la Oficiile Poştei Române, în librăriile Cărtureşti şi Humanitas, iar online pe eventim.ro şi bilete.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here