Lidia Buble și-a cumpărat de curând prima mașină

Lidia Buble, pe care telespectatorii Antenei 1 o urmăresc în fiecare seară de sâmbătă, în transforming-show-ul “Te cunosc de undeva!”, și-a cumpărat săptămâna trecută prima ei mașină.

Lidia Buble - TCDU

”Este prima mea mașină. Până acum, circulam prin București cu taxiul. Sunt foarte mulțumită de ea și încântată că este foarte spațioasă. Așa vor putea încăpea în ea cât mai mulți frățiori și nepoței de-ai mei”, ne-a declarat frumoasa cântăreață. Lidia are 10 frați și surori și 27 de nepoței.

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Lidia Buble va cânta din nou în travesti. La Jackpot va fi Cornel Ilie și va cânta alături de original pe scena show-ului transformărilor, iar în “concursul” propriu-zis, va fi Bobby Darin.

“Nu mă deranjează deloc faptul că îmi pică la ruletă aproape numai personaje masculine, pentru că eu chiar mi-am dorit să am parte de transformări radicale în acest show. Mă distrează foarte tare și mi se pare haios să fiu bărbat. Nu e nimic complicat, singurele mici neplăceri ar fi cele legate de lentilele de contact – le suport destul de greu – și de cheliile care mi se aplică pe sub perucă, pentru că mi se irită pielea de la adeziv. Însă trec repede peste aceste mici neplăceri și mă bucur de personajele pe care le am de interpretat”, mai spune Lidia Buble.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here