Super Trooper reînvie muzica disco şi o aduc la Eurovision România

Coloraţi, sclipicioşi, vii, sexy şi funky, Super Trooper aduc pe scena Eurovision România nostalgia muzicii disco.

Super Trooper

Super Trooper promite pentru spectacolul de la Craiova un „show hipnotic”, la finalul căruia vom şti dacă au găsit secretul şi ritmul disco este suficient de convingător pentru a-i scoate câştigători cu piesa ”Secret Place”.

„Suntem singura trupă din România ce readuce flavour-ul anilor ’70 printr-o adevărată repunere în scenă a tot ceea ce a însemnat „70’s Disco Fever”, de la îmbrăcăminte, dans, imagine, voci, coregrafia incendiară sub îndrumarea lui Teodor Rădulescu – fondator al trupei Teodor Balet”, declară cei şase membri.

Super Trooper este o formaţie nouă, care până la momentul Eurovision, a înregistat numeroase cover-uri, compilaţii ale celor mai mari hituri disco. Însă, pentru Eurovision România au făcut două piese şi au intrat în finală cu „Secret Place”.

 „Am adus în România ceva nou: un show complet de muzică, imagine, karaoke, party, ceva ce antrenează publicul în buna dispoziţie. Şi vrem să ducem asta şi la Viena, la Eurovision”.

Grupul s-a format în urma unui casting, realizat de K1-Premium Agency, iar Super Trooper înseameană: Tudor Man, Pavel Petricenco, Vlad Alecu, Andra Lupu, Andreea Vătavu şi Daria Lupescu.

Tudor Man a participat la sezonul IV al show-ului „Vocea României”, unde s-a calificat în etapele live, în echipa lui Tudor Chirilă. Tudor şi-a început cariera muzicală ca MC, pentru a continua în proiectului muzical acustic “The Hearts”, apoi ca solist al trupei “Vox Electric Band”.

Pavel Petricenco este un artist de 26 ani, din Chişinău, obişnuit cu scenele din România. În 2007 a participat la „Megastar”, iar în 2009, la Festivalul Mamaia, cu piesa „Atunci când visul devine realitate” (compoziţie proprie). La concertul de aniversare a 11 ani de existenţă a formaţiei Proconsul, Pavel a urcat pe scena Sălii Polivalente alături de aceştia. În calitate de compozitor, Pavel a semnat piese pentru Proconsul, El Proyecto şi One.

La doar 25 de ani, Vlad Alecu are în CV roluri în filme de lungmetraj şi colaborări cu artişti consacraţi. A jucat în „Limani”, alături de Monica Bîrlădeanu, dar şi în „Palatul Pionierilor”, în regia lui Bobby Păuneascu, film selecţionat la Festivalul „Sundance”. Pe plan muzical, a colaborat cu artişti precum Connect-R, Narcotic Sound, Gabi Huiban, Phelipe şi, în 2014, a participat la „X Factor”.

Constănţeanca Andra Lupu a studiat saxofonul şi a debutat în muzică alături de membrii familiei, în formaţia “Tomis Quartet”. Pasiunea pentru muzică a dus-o şi către Facultatea Ovidius, unde a terminat secţia de padagogie muzicală.

Andreea Vătavu, Jolie, cum o ştiu unii, este absolventă a secţiei canto clasic a Liceului de Artă din Galaţi şi a Şcolii Populare de Arte din Bucureşti, dar are ca hobby-uri benzile desenate şi gastronomia.

Pasionată de dans, fashion sau paranormal şi deţinătoare a unei diplome a Facultăţii de Psihologie, Daria Lupescu şi-a construit o carieră muzicală, studiind canto cu Crina Mardare. Apoi, a participat la concursuri TV gen „Megastar” şi „X Factor” şi a colaborat cu Tom Boxer şi Costi Ioniţă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here