Linie speciala RATB pentru WonderDay

Partenerii WonderDay îşi întind aripile călătoare şi vor conduce publicul spre lumea fantastică a primului eveniment concept din România.

WonderDay

Ca vântul şi ca gândul, oaspeţii WonderDay vor putea sosi la eveniment având la dispoziţie mai multe posibilităţi de transport în direcţia Palatulului Mogoşoaia, pentru Ziua Minunilor fiind înfiinţată şi o linie specială RATB ce va circula tur-retur pe toată durată evenimentului. Susţinut de Volksbank şi Silva, WonderDay se va desfăşura pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoşoaia, având printre artiştii confirmaţi nume ca Asaf Avidan, Delillah, Tape Five, Moonlight Breakfast sau Aylin & The Lucky Charms.

Cei care se gândesc să petreacă o zi minunată de vară într-un decor de poveste, în afara Bucureştiului, dar suficient de aproape de oraş, au ocazia perfectă pe 29 iunie când domeniul Palatului Mogoşoaia îşi va deschide porţile pentru un eveniment nemaintalnit! Într-un colţ de rai, plin de verdeaţă, printre păduri seculare şi clădiri brâncoveneşti, prinde viaţă o lume magică, o lume wonder în care decoruri fantastice îşi aşteaptă vizitatorii dornici de relaxare. Peisajul este completat cu o multitudine de activităţi de voie bună şi concerte puse în scenă de artişti îndelung aşteptaţi de publicul român. Iar ca pachetul să fie perfect pentru o zi de vacanţă, cei interesaţi vor avea la dispoziţie mai multe variante de transport printre care şi o linie specială de autobuz înfiinţată cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Bucureşti şi al Primăriei Mogoşoaia. Aceasta va circula de la staţia Piaţa Charles De Gaulle până la staţia Palatul Mogoşoaia şi retur, începând cu ora 15:30, până la ora 1:00, la interval de 25-30 de minute.

Spectatorii vor mai avea printre opţiuni şi linia de autobuz preorăşenească 460, care circulă pe ruta Cartier Damaroaia – Preventoriu (comuna Mogoşoaia), precum şi linia de maxi-taxi 508 cu plecare din Piaţa Chibrit (staţia de metrou 1 Mai). Organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun, sau deplasarea în system car pooling, doar două parcări fiind disponibile în zona Palatului Mogoşoaia pe Şoseaua Bucureşti-Târgovişte – cea din vecinătatea benzinăriei Lukoil, respectiv parcarea din spatele Poliţiei Locale din Mogoşoaia, ambele cu locuri limitate. Pasionaţii de 2 roţi vor avea posibilitatea să îşi lase bicicleta chiar la intrarea în zona de eveniment, într-o parcare special amenajată.

Evenimentul WonderDay se va desfăşura pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoşoaia, avându-i în program pe Aylin Cadir & The Lucky Charms, Tape Five, Moonlight Breakfast, Delilah şi celebrul Asaf Avidan care va încheia seara cu un concert acustic special. Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.myticket.ro la preţul de 149 de lei. În ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la preţul de 160 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here