Rodrigo, fiul lui Julio Iglesias, a moştenit talentul tatălui şi are toate calităţile unui mare artist

Într-un interviu acordat exclusiv celei mai citite publicaţii spaniole (Revista !Hola!), Rodrigo Iglesias, în vârstă de 15 ani a mărturisit că este fascinat de lumea muzicii şi că este pregătit să-i urmeze paşii tatălui său pentru a-şi construi o carieră de artist solidă.

Julio Iglesias

Rodrigo Iglesias Rijnsburger este al doilea copil al lui Julio Iglesias şi al actualei sale soţii, Miranda Rijnsburger. Limba sa maternă este olandeză, iar cea paternă este spaniolă, cea mai internaţională limbă din lume, dacă putem spune aşa, o spaniolă pe care o vorbeşte cu diferite accente şi care se şi cântă peste tot în lume, în mare parte datorită vocii inconfundabile a lui Julio Iglesias.

A fost întotdeauna un copil afectuos şi blând, protector cu surorile lui gemene, Victoria şi Cristina, tovarăş de joacă al fretelui său mai mare, Miguel (17 ani), atent cu Guillermo, fratele mai mic, în vârstă de 7 ani, iar acum, dintr-o dată, îl vedem transformat într-un tânăr cu propria personalitate, care ştie foarte clar ce vrea şi e dispus să lupte pentru a-şi îndeplini visurile. Întotdeauna a fost sensibil, vesel, generos şi un bun prieten.

„Apreciez tot ce am, pentru că ştiu că sunt mulţi oameni în lume mult mai puţin privilegiaţi şi fiindcă îmi dau seama că trebuie să munceşti mult, pentru a reuşi în viaţă. Admir toate reuşitele tatălui meu, de-a lungul vieţii. A fost un mare sportiv şi este un foarte bun cântăreţ. Ceea ce mi se pare fascinant, în ceea ce-l priveşte, e că reuşeşte şi astăzi să umple stadioane, la concerte. Este, într-adevăr, un motiv de mândrie. Dintre ţările pe care le-am vizitat, cel mai mult m-a impresionat Olanda. Am fost tare bucuros să cunosc ţara mamei mele. Îmi place foarte mult fotbalul şi ţin cu Real Madrid, ca tata”, a spus Rodrigo Iglesias.

Julio Iglesias, cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor susţine anual peste 60 de concerte pe cele mai mari scene ale lumii, iar românii sunt unii dintre spectatorii privilegiaţi să îl asculte live şi în luna iulie a acestui an. Programul artistului, destul de încărcat, nu îl împiedică totuşi să menţină o legătură permanentă cu familia, iar în timpul rămas se retrage acasă pentru a-şi petrece momentele de relaxare alături de soţia sa şi de copii.

Deşi, cariera nu îi oferă posibilitatea să se implice personal în educaţia şi formarea copiilor săi, Julio Iglesias este la curent cu tot ceea ce fac aceştia. Chiar în această perioadă, artistul şi-a îndreptat atenţia asupra fiului său, Rodrigo, pe care îl susţine în a-şi îndeplini un mare vis. Se pare că acesta i-a moştenit talentul şi aspiră să fie succesorul tatălui său.

În luna iulie, îl vom revedea pe Julio Iglesias în show-uri diferite faţă de cele prezentate în anii anteriori. Pe parcursul celor două ore, spectatorii vor putea reasculta cele mai cunoscute melodii din repertoriul artistului, şi nu vor lipsi: „Baila Morena”, „Guantanamera”, „La Carretara” ,”El Amor” sau „Aqua dulce, aqua sala”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here