luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRILiviu Teodorescu a cântat live la Radio 21 noua lui melodie, „Ești...

Liviu Teodorescu a cântat live la Radio 21 noua lui melodie, „Ești piesă“

Liviu Teodorescu a cântat live, joi seară, la Radio 21, în emisiunea Request 629 cu Liviu Hodor și Cristi Stanciu, noua lui melodie „Ești piesă”.

Request 629

Liviu Teodorescu – fost membru al trupei Lala Band a devenit cunoscut mai întâi grație participării la show-ul „Vocea României”, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga. Artistul spune că melodia „Ești piesă” a compus-o împreună cu Marius Moga. „A fost și ideea mea, dar și a lui Marius Moga. Am încercat să facem o piesă simplă, care să fie frumoasă tocmai prin simplitatea ei. Versurile le-am făcut împreună cu Marius”, a spus artistul.

„La ce te-ai gândit când ai făcut versurile de la <<Ești Piesă>>?” l-a întrebat Liviu Hodor. „M-am gândit la ce ar vrea o femeie să audă de la un bărbat. Titlul ăsta… <<Ești piesă>> atrage omul să dea click și să vadă despre ce este vorba”, a explicat Liviu Teodorescu.

Artistul spune că, pentru el, noul an a început cu muncă din plin: „Pe 2 ianuarie eram singurul nebun care a venit la studio. M-am dus să lucrez”, a spus Liviu, care are planuri mari pentru 2014.

De săptămâna viitoare, el pleacă în turneu în 19 orașe din țară, împreună cu mai mulți artiști, printre care și Sânziana de la „Vocea României”. Primul concert îl va avea în Brașov.

„Mi-ar plăcea foarte mult să fac un featuring cu Andra și cu Smiley, iar din afară – cu Bruno Mars”, le-a mărturisit Liviu Teodorescu celor doi Dji Radio 21.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.