Beyonce a scris un eseu despre egalitatea dintre sexe

Cântăreaţa Beyonce a scris un eseu despre egalitatea dintre sexe în cadrul unei iniţiative lansate de Maria Shriver, soţia actorului Arnold Schwarzenegger.

Beyonce

În acel articol, intitulat “Gender Equality is a Myth!”, artista a vorbit despre problemele cu care se confruntă femeile care lucrează şi şi-a exprimat părerea despre diferenţele salariale dintre cele două sexe. Beyonce este convinsă că femeile nu primesc salarii la fel de mari ca bărbaţii şi spune că această problemă trebuie discutată, notează Mediafax.

“Trebuie să încetăm să mai credem în mitul egalităţii dintre sexe. Nu este încă un fapt real. Astăzi, femeile reprezintă jumătate din forţa de muncă din Statele Unite, dar o femeie câştigă în medie doar 77% din câştigul mediul al unui bărbat american. Până când femeile şi bărbaţii vor spune că acest fapt este inacceptabil, lucrurile nu se vor schimba. Bărbaţii trebuie să ceară ca soţiile, fiicele, mamele şi surorile lor să câştige mai mult – în funcţie de pregătirea lor profesională, nu de sexul lor. Egalitatea va fi atinsă atunci când bărbaţii şi femeile vor primi salarii egale şi un respect egal”, a scris Beyonce.

Eseul a fost scris de Beyonce în cadrul “The Shriver Report: A Woman’s Nation Pushes Back from the Brink”, un studiu coordonat de Maria Shriver, soţia actorului Arnold Schwarzenegger.

Raportul include şi un articol scris de actriţa Jennifer Garner despre problematica sărăciei care afectează multe familii americane şi un eseu intitulat “Empowering Latinas” scris de actriţa Eva Longoria. Printre celelalte articole incluse în raport se numără un eseu scris de jucătorul de baschet LeBron James, care vorbeşte despre perioada de sărăcie din copilărie şi despre eforturile depuse de mama lui pentru a-şi creşte copiii, dar şi un articol despre traficul de carne vie semnat de actriţa Jada Pinkett Smith.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here