Criss şi Vlad, vacanţă de vis în Thailanda

Criss şi Vlad, membri Lala Band şi protagoniştii telenovelei “O nouă viaţă”, care va avea premiera pe 2 februarie, de la ora 20.30, la Acasă TV, s-au întors dintr-o vacanţă de vis în Thailanda, unde au fost alături de familie şi prieteni.

Criss si Vlad - ThailandaCei doi s-au îndrăgostit de Thailanda: “Ţara asta este o minune! Am fost acolo împreună cu Vlad, cu familia mea din Bucureşti şi nişte prieteni, ne-am distrat grozav. Nu vă imaginaţi ce senzaţie ai când hrăneşti un tigrişor de 6 luni care dacă şi-ar pune mintea ar păpa un pic din mânuţele noastre. Eram în siguranţă atâta timp cât era cu biberonul de lapte în gură. Şi atunci se transforma într-o pisicuţă care torcea, pufoasă, moale Fabuloasă senzaţie. Şi marea, florile, templele budistea€¦totul era fascinant. Cu siguranţă ne vom întoarce în ţara asta minunată”, spune Criss.

“De elefanţi, ce să mai vorbim. O elefantică cu moţ roz ne-a îmbrăţişat. Am trăit nişte senzaţii extraordinare. Maimutele obraznice. Una vroia neapărat să între în rucsacul meu. Ne-am simţit foarte bine. În plus, am fost foarte mândru de iubita mea. O oprea lumea pe stradă să îi spună cât este de frumoasă. A făcut poze cu un grup de adolescenţi pentru că acolo Criss este un prototip de frumuseţe. Mignona, cu pielea albă şi ochii albaştri”, adaugă Vlad.

“Şi eu am fost mândră de iubitul meu. Când ne-am plimbat cu elefanţii a fost singurul care a avut curajul să stea pe spatele elefantului. Băiatul care îl conducea coborâse. M-am simţit ca o prinţesă al cărui prinţ o protejează şi este Tarzan. Tarzan şi Jane, asta am fost în jungla thailandeza şi pe insulele nelocuite. O vacanţă de vis”, povesteşte Criss.

“Am făcut şi mult sport, ne-am plimbat cu caiacul, am înotat, am escaladat un munte să vedem o cascadă. Am citit, am ascultat muzică, am făcut o mulţime de lucruri pe care timpul nu ni le-a permis demult. Amintiri minunate avem şi de la etajul 62 al unui zgârie nori din Bangkok, unde am luat cina la un restaurant în aer liber. Cu o privelişte de vis”, spune Vlad.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here