Liviu Teodorescu îşi invită fanii în „Sufrageria lui Liviu“

Pe Liviu Teodorescu îl ştim cu toţii de la “Vocea României” , unde a reuşit să se poziţioneze printre semifinalisti. Îl ştim şi din “Pariu cu viaţa”, unde ne-a demonstrat că nu are talent numai la muzică, dar şi la actorie.

Liviu Teodorescu

Tânărul artist a apărut pe piaţa muzicală acum 2 ani, surpinzand într-un mod plăcut publicul cu “Eşti piesă” , melodie pe care fanii o fredonează şi acum. Pe lângă piesele care l-au consacrat, Liviu îşi bucură fanii cu cover-uri cântate în manieră proprie.

După ce în cadrul campaniei #MondayMusic, Liviu ne face începuturile de săptămână mai uşoare, şi ne surprindea cu o intepretare live, artistul a dat startul unei alte campanii, #SufrageriaLuiLiviu .

“Sufrageria lui Liviu a fost o idee spontană, echipa mea voia de mult să facem nişte live sessionuri, iar eu îmi doream să fac un party de ziua mea. S-au aliniat planetele şi a ieşit şi party şi concert şi live sessionuri înregistrate, care au ajuns pe canalul meu de youtube”, a spus artistul.

Liviu Teodorescu ne invită la el în sufragerie şi ne “serveşte” cu o porţie de muzică bună, interpretată în stil propriu. Tânărul artist ne-a întâmpinat cu un cover după celebra piesă a lui Smiley, “Insomnii” , interpretare live, pe care Liviu a făcut-o cu ajutorul unei muzicuţe.

După “Insomnii”, Liviu ne-a surprins cu un cover după propria piesă, “Eşti piesă” , care l-a şi consacrat de altfel. În timpul acestui cover, tânărul artist ne-a demonstrat cât de talentat este şi că pe lângă faptul că ştie să cânte la chitară, la muzicuţă, că este un cântăreţ desăvârşit şi un bun actor, Liviu ne-a arătat că ştie să facă şi beatbox.

“Unul din coverurile pe care le-am făcut în sufragerie a fost la piesa Insomnii, pe care am adaptat-o, i-am dat un aer de blues şi am cântat tema la muzicuţă, prima oară când afişez talentul meu de muzicutist. Am folosit pe ‘Eşti piesă’ şi beatbox, am încercat să fac tot ce pot şi ce ştiu. Am primit feedback bun, sunt fericit că am făcut asta”, a spus artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here