LL Cool J va prezenta gala de decernare a premiilor Grammy, pentru al patrulea an la rând

Cântăreţul şi actorul american Ll Cool J va prezenta, pentru al patrulea an consecutiv, gala de decernare a premiilor Grammy, care va avea loc pe 8 februarie, la Los Angeles.

LL Cool J

„Atât în calitate de artist premiat cu Grammy, cât şi ca actor celebru, LL Cool J este alegerea perfectă pentru rolul de gazdă a galei premiilor Grammy, datorită energiei, personalităţii şi charismei sale”, a declarat Neil Portnow, preşedintele Recording Academy, organizaţia care acordă cele mai importante distincţii din industria muzicală, potrivit contactmusic.com.

„Experienţa sa unică îi permite să dea tonul potrivit pentru gală şi să relaţioneze cu toată lumea, de la colegii săi din lumea muzicii la fanii de acasă. Suntem onoraţi să lucrăm cu el din nou”, a spus Portnow.

Cea de-a 57-a ediţie a galei premiilor Grammy va include recitaluri din partea unor vedete ca John Legend, Miranda Lambert, Usher, Sam Smith, Pharrell Williams, AC/DC, Eric Church, Ariana Grande, Madonna şi Ed Sheeran. Pharrell Williams, Sam Smith şi Beyoncé conduc în topul nominalizărilor la premiile Grammy, fiecare concurând la şase categorii.

„Sunt foarte încântat să particip din nou la cea mai importantă noapte a muzicii. Spectacolul şi momentele pe care le putem vedea la gala Grammy sunt cele mai uimitoare de pe durata întregului an, iar, anul acesta, show-ul va fi unul pe care nimeni nu îl va uita”, a declarat LL Cool J.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here