Uddi a lansat un cover video pentru melodia „Oameni“

Anul 2014 a fost un an plin şi încununat de succes pentru Uddi: două featuring-uri care au ţinut primele locuri ale topurilor TV/Radio din ţară (Ipotecat, Prietena ta), concerte şi nenumărate apariţii TV şi Radio. Şi pentru că vrea să continue la fel, Uddi începe anul 2015 cu muzică, bineînţeles.

UDDI OameniDe data aceasta nu este vorba de un nou single, ci de un cover-tribut adus de artist muzicii româneşti autentice şi marilor artişti ai ţării noastre. Este vorba de o interpretare actuală a piesei „Oameni“, a lui Aurelian Andreescu, prin care Uddi îşi manifestă aprecierea şi respectul faţă de muzica bună şi nu în ultimul rând, faţă de oamenii de toate vârstele, genurile, ocupaţiile.

Video-ul care însoţeşte „Oameni“ este o producţie simplă, prin care încercăm, aşa cum spune şi piesa, să surprindem diferite persone în diverse ipostaze, precum şi relaţiile dintre ei – prieteni, iubiţi, părinţi, copii. Uddi aduce un suflu nou şi personal piesei prin adăugarea unei strofe rap, prin interpretarea originală şi prin instrumentalul actualizat.

Videoclipul piesei a fost filmat în timpul orelor de vârf, la staţia de metrou Unirii, cât şi într-un studio foto, unde au fost surprinse expresii şi momente haioase ale diverşilor oameni care au participat: colegi, prieteni şi invitaţi speciali. Printre aceştia, îi enumerăm pe Cătă Dum (Stand Up Comedian), Style The Kid, precum şi pe Iosif Simon (Radio Zu), Mircea Vâlcu & Liza Sabău (Utv) şi Vlad Pârvulescu (Music Channel).

“It’s all about connecting people. Pentru mine, piesa aceasta este un monument al muzicii uşoare româneşti şi a fost o onoare şi o plăcere să o interpretez. Am făcut piesa asta din suflet, pentru oameni. Jah is love! Să fim mai buni şi mai frumoşi în 2015!”, a spus Uddi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here