Lora povesteşte cum a fugit de acasă pentru a-şi începe cariera muzicală

Frumoasă şi talentată, Lora a plecat de acasă în urmă cu zece ani, ca să-şi croiască o carieră de succes în industria muzicală româneascaă. Ambiţia şi munca sa au dat roade, pentru că jurata „Next Star” se bucură de o continuă ascensiune în topurile muzicale.

Lora la Te pui cu blondeleÎn cadrul celui mai longeviv quiz-show din România, „Te pui cu blondele?” difuzat în fiecare miercuri seara, la Antena 1, Lora a povestit cum a ajuns în Bucureşti. Totul a pornit de la provocarea unei blonde care a rugat-o pe artistă să aleagă o prăjitură cu răvaş al cărei mesaj a fost „Să nu mai sari calul şi să fugi cu personalul”: „Am venit în Bucureşti împotriva voinţei mamei mele, pentru că nu şi-a dorit ca eu să am o carieră în muzică. N-a crezut că voi reuşi, iar acum este cea mai mare fană a mea”, mărturiseşte Lora.

Artista a povestit cum, în urmă cu zece ani, a luat trenul spre Bucureşti, neavând nici măcar bani de bilet: „Am plătit naşul, pentru că nu aveam suficienţi bani pentru bilet, şi am rămas cu doi lei. Iată că au trecut mulţi ani de atunci şi am o piesă specială care descrie acea perioadă din viaţa mea, piesă care se numeşte ‘Nu am cu ce’”, povesteşte Lora.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here