Viorel de la 3 Sud Est: „Costineștiul ne aduce aminte de vremurile când aveam 18 ani“

Invitații de duminică, 20 iulie, ai lui Dan Fințescu și ai lui OliX la SummerKiss Costinești au fost băieții de la 3 Sud Est, care le-au împărtășit ascultătorilor Kiss FM aventurile trăite în adolescență în stațiunea de la Marea Negră. Cei trei au venit însoțiți de o parte din bandul cu care cântă și au susținut un concert unplugged chiar pe scena SummerKiss.

3 sud estInvitații au povestit că vin mai rar în Costinești, frecventând mai mult stațiunea Mamaia. Cu toate acestea, Viorel a mărturisit, în direct la Kiss FM, că, împreună cu Mihai, are niște amintiri speciale legate de acest loc.

„Mie și lui Mihai, Costineștiul ne aduce aminte de vremurile când aveam 18 ani și veneam la discotecile de aici. Spre dimineață, bineînțeles că nu mai aveam cu ce să ne întoarcem acasă, în Constanța, și dormeam în gară, sub un nuc, așteptând trenul”, i-a amintit Viorel lui Mihai.

„Atenție, CFR, noi eram cei care trăgeau semnalul de alarmă, ca să coborâm în spatele blocului, la noi, în CET, în Constanța. Eu cu Mihai trăgeam semnalul de alarmă. Să nu faceți asta, pentru că e foarte periculos în ziua de azi. Atunci nu era”, a râs Viorel.

Mihai și Viorel nu s-au limitat la această dezvăluire, ei povestind că au dormit și pe plajă, dar și în recepția unui hotel, pe canapele. Cel puțin până ce paznicul se hotăra să-i dea afară.

Artiștii au încheiat vizita cu un super-concert pe scena SummerKiss, în fața sutelor de fani.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here