Shakira, cea mai populară persoană pe Facebook, cu peste 100 de milioane de fani

Cântăreaţa Shakira este cea mai populară persoană de pe reţeaua de socializare Facebook, după ce artista a stabilit, vineri, un nou record în acest sens, pagina sa având peste 100 de milioane de admiratori.

shakira-album-2014-21

Artista columbiană cu origini libaneze , în vârstă de 37 de ani, a afirmat că este “onorată” să fie cea mai populară persoană de pe reţeaua de socializare Facebook pentru că în acest fel ea poate comunica cu fanii din întreaga lume, informează contactmusic.com.

Vineri, artista a fost numită cea mai “plăcută” (“liked”) persoană care deţine un cont pe Facebook după ce pagina sa a atins numărul de 100 de milioane de “like-uri” din partea utilizatorilor reţelei. După acest anunţ, în decursul zilei, pagina cântăreţei a depăşit 100 de milioane de admiratori.

Aceasta le-a mulţumit fanilordin întreaga lume după ce a primit “distincţia”. “Sunt ononată pentru că am atins acest număr. Social media şi în special Facebook m-au ajutat pe mine, dar şi pe alţi artişti să construim un pod între scenă şi public”, a adăugat aceasta. “Am fost capabili să avem conversaţii, unde atât artiştii, cât şi fanii şi-au putut împărtăşi setimentele, reuşitele, dar şi cele mai importante momente din viaţa lor prin intermediul fotografiilor şi a videoclipurilor şi au putut avea un adevărat dialog”, a spus cântăreaţa într-o declaraţie de presă.

De asemenea, Shakira a încărcat pe pagina ei de Facebook un scurt videoclip în care a declarat: “100 de milioane de prieteni pe Facebook este ceva incredibil. Vă mulţumesc foarte mult pentru sprijinul vostru, pentru loialitatea voastră, pentru dragostea voastră… . Este incredibil, vă mulţumesc foarte mult”, a spus cântăreaţa.

Totodată, Mark Zuckerberg, creatorul reţelei de socializare Facebook, i-a transmis felicitări Shakirei pentru această realizare. “Felicitări. Ce reuşită nemaipomenită pentru o persoană extraordinară, a scris acesta într-un comentariu publicat pe pagina cântăreţei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here