Loredana: „Când l-am întâlnit prima dată pe Nadir, am crezut că e Smiley mai brunet“

Sergiu și Andrei au avut doi invitați speciali în studioul matinalului Kiss FM, Loredana și Nadir, care au cântat live noul single ‘Te iubesc!’. Cei doi realizatori au aflat detalii despre piesă și despre colaborarea dintre artiști.

Loredana si Nadir

„De cele mai multe ori e greu să le spui ‘Te iubesc!’ celor pe care chiar cu adevărat îi iubești. Și stai să te gândești câteodată că pare atât de greu și, de fapt, e atât de simplu. Este o propunere pentru toți cei cărora le este greu să rostească aceste două cuvinte magice ‘Te iubesc!’, este un exercițiu de curaj”, a declarat Loredana.

Loredana a povestit cum l-a cunoscut pe Nadir. „Când l-am întâlnit pentru prima dată pe Nadir, am crezut că-i cu totul altcineva decât Nadir. Am crezut că e un inginer de sunet, tehnician la studio. Sau am crezut că e Smiley mai brunet, că s-a vopsit Smiley”, a povestit artista la Kiss FM.

Matinalii Kiss FM au întrebat-o pe artistă dacă are în plan o nouă colaborare cu BUG Mafia. „Cred că totul trebuie să vină natural, cum a venit și în acest cântec împreună cu Nadir. Nu fac lucrurile niciodată forțat sau că au zis cei de la casa de discuri sau vreo altă somitate în materie. Pur și simplu, trebuie să se lege firesc. Nu caut să provoc. Aștept, sunt o fată deschisă”, a spus ea.

Și pentru că i se spune Madonna de România, Sergiu și Andrei au întrebat-o pe cine ar săruta în timpul unui concert. „Pe Nadir”, a râs Loredana.

Invitata le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM că a citit ‘Cincizeci de umbre ale lui Grey’, scris de autorul britanic E. L. James. „Plictisitor romanul, pentru că mi se pare că, vorba lui Osho, înțeleg să faci atâta sex, dar să nu înveți niciodată… să-l tot repeți așa la nesfârșit fără să-l înveți, mi se pare copilăresc. Și puțin prea mult”, a declarat invitata.

„Danielle Steel sau fetele din generațiile trecute care scriau genul acesta de cărți parcă mai aveau și alte combinații, nu numai doar acolo în dormitor, cu jucării și cu dildo-uri”, a mărturisit Loredana în direct la Kiss FM.

După ce l-au pus pe What’s Up să cânte o rețetă de tiramisu, Sergiu și Andrei i-au convins pe Loredana și pe Nadir să cânte o rețetă de sarmale. Rețeta a fost pusă pe versuri de chiar Sergiu și Andrei, muzica fiind cea de la celebra ‘Zig Zigga’ a Loredanei. Cei doi invitați, care au venit la Kiss FM pentru a lansa noul single ‘Te iubesc!’, s-au distrat de minune cântând versurile născocite de realizatorii matinalului:

„Foaie verde varză acră,
fac sarmale ca o soacră:
Un kil de carne tocată
Și cu o ceapă uscată.
Foaie verde de urzici,
Ceapa tai-o-n cuburi mici
Și cum faci de când e cerul
Pune sarea și piperul”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here