Roxana Nemeș sare în ajutor la „Star salvator“

Duminică, 19 aprilie, e rândul Roxanei Nemeș să schimbe o viață alături de Oana Roman la „Star salvator”, emisiune difuzată de Antena Stars de la 20:00.

Star Salvator

Roxana va merge în localitatea Răcăciuni, din județul Bacău, acolo unde familia Banu încearcă să facă față neajunsurilor. „Am văzut abia acum ce înseamnă lipsa stabilității și a unei mame. Este foarte greu să crești și să trăiești așa, însă ce mi-a plăcut cel mai mult este că frații se înțeleg între ei și se ajută foarte mult, iar asta mi se pare cel mai important”, a declarat Roxana.

Vasilică Banu își duce viața alături de cei trei copii ai săi, Gabriel, Bogdan și Ștefănuț, într-o cameră sărăcăcioasă din Răcăciuni, județul Bacău. Mama lor i-a părăsit acum trei ani, iar de atunci Vasilică face tot posibilul să le fie băieților și tată, și mamă. El muncește cu ziua prin sat și, de cele mai multe ori, nu în schimbul banilor, ci al mâncării, pe care se chinuiește să o pună zilnic pe masa copiilor săi. Își dorește foarte mult să își găsească un serviciu stabil, să le poată oferi băieților tot ceea ce au nevoie, dar timpul nu îi permite: el este cel care îi duce și îi aduce de la școală și tot el le poartă de grijă când sunt acasă.

Într-o duminică oarecare, pe când se aflau la biserică, o doamnă din sat a fost impresionată de povestea lor și a decis să o împărtășească pe site-ul Fundației Mereu Aproape. De atunci, viața lor a devenit un pic mai bună, dar duminică, la „Star salvator”, telespectatorii Antena Stars vor vedea cât de multe le lipsesc pentru a duce un trai decent.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here