marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRILoredana Groza a prezentat teaser-ul videoclipului „Risipitor“

Loredana Groza a prezentat teaser-ul videoclipului „Risipitor“

Loredana va lansa zilele următoare un nou videoclip, pentru piesa “Risipitor”, un single cu un mesaj puternic.

Loredana - photo by Bogdan Moldovan (1) risipitor

Regizorul clipului a fost Dragoş Buliga, cel care şi-a pus semnătura şi pe serialele “Las Fierbinţi” şi “O săptămână nebună”. Mai mult decât atât, decorul a fost realizat de echipa de scenografi ai celor două seriale. Lori a mai lucrat cu acelaşi regizor şi pentru videoclipurile pieselor “Tzuki” şi “Viva Mamaia”.

Noul videoclip prezintă o luptă între artistă şi alter ego-ul ei masculin, ocazie cu care Loredana a adoptat o atitudine masculină, care o prinde de minune.

Ţinutele Loredanei au fost asigurate de Radu Mada, de machiajul artistei s-a ocupat Alex Abagiu, iar coafurile sale au fost realizate de Sorin Stratulat.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.