Wilmark, către Gabriel Cotabiţă: „Fiecare să-şi vadă de bucăţica lui“

O situaţie delicată s-a consumat la audiţiile “KIDSing” ce au avut loc la Constanţa. În timp ce Gabriel Cotabiţă o evalua şi din punct de vedere al mişcării scenice pe una dintre concurente, Wilmark a intervenit rapid, nelăsându-şi colegul să-şi ducă până la capăt ideea.

Juriul 2 cotabita wilmark

“S-a grăbit şi Gabi să facă un comentariu. Să-mi ia pâinea de la gură. Fiecare să-şi vadă de bucăţica lui! Eu, cu oile mele, el, cu oile lui”, a spus Wilmark.

Gabriel Cotabiţă şi-a continuat însă netulburat argumentaţia, fără a lua în seamă reacţiile dezaprobatoare ale colegilor săi.

“Din punct de vedere al apariţiei pe scenă şi al atitudinii e în regulă. Dar, din piesa asta, eu nu am înţeles nimic vocal. Doar că urci foarte sus. Tu poţi să mă urăşti. Emfaza asta nu mă prinde. Vreau să-mi cânţi sincer, frumos”, şi-a continuat Cotabiţă dialogul cu concurenta de pe scenă.

“Încearcă şi tu cu ‘Domnişoară, domnişoară’”, i-a spus Antonia, în glumă, concurentei, sugerând că în felul acesta îl mai îmblânzeşte pe “lupul ce rău”, cum e supranumit Gabriel Cotabiţă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here