Loredana Groza porneşte într-un nou turneu naţional

A fost “Dragoste”, a fost “Magic”, însă 2015 va genera “Reveria”! Loredana pornește, pentru al treilea an consecutiv, într-un mega turneu național. “Reveria” înseamnă 16 concerte, 14 orașe din țară plus Chișinău, mii de fani visând împreună cu Diva absolută a României într-un show unic, marca Loredana.

Loredana Groza“Pornim din nou în turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toți fanii mei din toată țara!! Reveria va călători prin toată România și la Chișinău începând cu 23 februarie până pe 15 martie! Voi fi alături de banda mea Agurida, de dansatori și invitați speciali în cea mai tare producție artistică a anului – Reveria!!! Un spectacol unic și irepetabil! De abia aștept să ne întâlnim! Voi veni la voi acasă, așa că rezervați-vă locul din timp! Pe curând, Dragoste, Loredana”

Show-ul “Reveria”, pe care Loredana l-a susținut pe 25 octombrie și la cererea publicului pe 26 octombrie, la Sala Palatului, a uimit din nou fanii si presa de specialitate: „Loredana este la ora actuală, probabil, cea mai bună artistă din România”; “e ceea ce americanii numesc one woman show, o artistă complexă şi completă, capabilă să se muleze pe diferite stiluri şi să-şi surprindă necontenit publicul (…) A fost un spectacol grandios, care a avut toate elementele unui adevărat musical în mai multe acte”; “show-ul lui Lori a fost magnific, intens, strălucitor (…) Jos pălăria, Lori din Onești, ai putea să dai lecții de teoria spectacolului artiștilor din România.” – din cronicile spectacolului “Reveria”.

Loredana le oferă și în acest an românilor care nu au ajuns la Sala Palatului un show de talie internațională, o producție magnifică, unică în România. Abandonează-te celui mai frumos vis și trăiește “Reveria”! Toate concertele vor începe la ora 19.30. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol și online pe vandbilete.ro. bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, blt.ro. Prețul unui bilet, în funcție de categorie, este de 100, 80 sau 60 de lei.

Calendarul turneului Loredana – Reveria:
Luni, 23 februarie – Pitești, Casa de Cutură a Sindicatelor
Marți, 24 februarie – Craiova, Teatrul Național „Marin Sorescu”
Miercuri, 25 februarie – Deva, Centrul Cultural „Drăgan Muntean”
Joi, 26 februarie – Timișoara, Filarmonica „Banatul”
Sâmbătă, 28 februarie – Arad, Teatrul Clasic „Ioan Slavici”
Duminică, 1 martie – Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenților
Luni, 2 martie – Suceava, Casa de Cultură a Sindicatelor
Marți, 3 martie – Botoșani, Casa de Cultură a Sindicatelor
Joi, 5 martie – Bacău, Teatrul de Vară „Radu Beligan”
Vineri, 6 martie – Iași, Casa de Cultură a Studenților
Sâmbătă, 7 martie – Iași, Casa de Cultură a Studenților
Duminică, 8 martie – Chișinău, Palatul Național
Marți, 10 martie – Brașov, Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”
Miercuri, 11 martie – Ploiești, Casa de Cultură a Sindicatelor
Sâmbătă, 14 martie – Galați, Casa de Cultură a Sindicatelor
Duminică, 15 martie – Constanța, Casa de Cultură a Sindicatelor

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here