Loredana Groza şi Stela Popescu petrec Paştele la TVR 1

Anul acesta, de Paşti, Iuliana Tudor îşi surprinde din nou telespectatorii, cu un show în care vor descoperi o Loredana mereu altfel. Va fi un spectacol cu Loredana… „la puterea a treia”, îndragita artistă putând fi admirată în triplă ipostază: moldoveancă, olteancă şi moroşancă, toate într-o singură seară! Ediţia specială O dată-n viaţă de Paşti se difuzează duminică, 12 aprilie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Loredana - Sarbatoarea Pascala la TVR 1

Lori va întruchipa cele trei nurori ale soacrei pe care o vor întâlni chiar în platoul emisiunii. Rămâne să vedem cum se descurcă fiecare dintre ele din punct de vedere artistic şi care dintre „cele trei Loredane” va fi mai talentată… Vedetele populare care le vor susţine pe cele trei nurori sunt Laura Lavric, Ion Ghiţulescu şi Nicolae Sabău. Şi la capitolul dans, Iuliana Tudor îşi întăreşte arsenalul cu invitaţi pe măsură, membrii ansamblului profesionist „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Finalul emisiunii, propune un alt experiment muzical marca O dată-n viaţă: Loredana, Agurida şi Lăutarii.

„La O dată-n viaţă, în cei opt ani de când intrăm în casele tuturor, am avut bucuria de a lucra cu apraope toate persoanele publice din România. Atunci când lucrezi cu un profesionist, se simte din prima clipă în care porţi discuţiile pregătitoare emisiei. Loredana face parte dintre artiştii – foarte puţini la număr – care îşi tratează meseria cu respect, cu atenţie, cu implicare şi cu responsabilitate. A fost o mare plăcere să construim împreună această ediţie şi sunt convinsă că va rămâne o ediţie valoroasă în arhiva TVR”, declară Iuliana Tudor. Aproape sufleteşte de telespectatorii săi, vedeta TVR le mai transmite românilor „să aibă parte de Lumină, în fiecare zi a vieţii lor!”.

Alături de invitaţii serii, Iuliana Tudor, Floarea şi Gheorghe, precum şi Orchestra Lăutarii din Chişinău sunt pregătiţi pentru o ediţie de neuitat O dată-n viaţă şi aşteaptă să ne spună, cu dragă inimă, „Hristos a înviat!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here