Lucian Ghimişi: „Pepe era preocupat să-l scuipe pe Bleonţ“

Una dintre cele mai amuzante probe la “Totul e permis”, show ce se va difuza duminică, 12 ianuarie, este cea intitulată „Suflă și gooool!“.

Totul E Permis ANTENA 1

Cele două echipe, formate din Lucian Ghimiși (portar) și Pepe, respectiv Jorge (portar) și Claudiu Bleonț, vor juca fotbal, dar într-un mod foarte original. Singura parte din corp pe care au voie să o folosească în timpul partidei este… capul, care însă nu poate fi mișcat. Astfel, mingea poate fi deplasată în teren doar suflând în direcția ei.

“Măi, mă doare capul! N-am mai râs așa, jur, de nu știu câți ani!!!”, a reușit să spună Jorge, la încheierea partidei.

La rândul său, Lucian și-a manifestat fascinația pentru buzele lui Jorge și pentru modul în care acesta le-a folosit pe terenul de joc: „Eu nu am putut să apăr, pentru că eram fascinat de Jorge. Tu n-ai văzut câtai buzele are?! Nici Black Beauty nu are buzele lui Jorge!!!”, se minuna el către prezentatorul Cosmin Seleși.

“La doi zero deja, Pepe nu mai juca, era doar preocupat să-l scuipe pe Claudiu…”, a continuat Ghimiși. Fapt confirmat de Claudiu Bleonț, care era foarte amuzat de cele întâmplate. “Ce m-a mai scuipat Pepe!”, repeta el, cu veselie mare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here