duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIVictor Slav, despre Anda Adam: „Să vină, o aştept“

Victor Slav, despre Anda Adam: „Să vină, o aştept“

Victor Slav a anunţat, la începutul acestei săptămâni, că divorţează de Bianca Drăguşanu, după ce vedeta l-a înşelat cu Adrian Cristea, alături de care a fost plecată la Paris.

anda_adam_victor_slav_divort bianca dragusanu

După ce în presă s-a speculat că Slav o să o ierte până la urmă pe Bianca, au apărut acum şi cârcotaşi care afirmă că prezentatorul de la Pro TV se va împăca cu fosta lui iubită, cântăreaţa Anda Adam.

Aceste speculaţii au fost alimentate şi de faptul că artista nu a mai plecat în SUA, unde trebuia să cânte la o petrecere organizată de Nick Rădoi, dar şi de faptul că Victor Slav merge acum la aceeaşi sală de fitness pe care o frecventează şi Anda Adam.

În seara zilei de joi, Slav a fost aşteptat la intrarea în sală de paparazzi, care au încercat să afle detalii noi despre divorţ. Zâmbitor, soţul Biancăi Drăguşanu nu a părut deloc deranjat de prezenţa fotoreporterilor sau apăsat de divorţ care urmează. Când unul dintre fotografii l-a întrebat pe Victor dacă o aşteaptă pe Anda, vedeta Pro TV a zâmbit şi a spus simplu: „Să vină, o aştept“.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.