Luminiţa Anghel: „Vreau să-mi remodelez sânii“

Duminică, 4 mai, de la ora 21.30, în emisiunea “D-Paparazzi”, de la Kanal D, Luminiţa Anghel a dezvăluit care este secretul frumuseţii sale şi cum a reuşit să slăbească după prima sarcină.

Luminita-anghel1

Chiar dacă este trecută de prima tinereţe, vârsta nu îşi spune cuvântul în cazul ei, pentru că artista foloseşte “arme” miraculoase. Luminiţa Anghel este una dintre puţinele vedete care recunosc că apelează la chirurgul estetician.

„Folosesc botox, pentru că ridurile de expresie care sunt foarte vizibile se adâncesc cu timpul şi îmbătrânesc chipul. Pe lângă botox, apelez şi la demachiant în fiecare seară înainte de culcare, folosesc creme hidratante, masaj corporal anticelulitic şi merg la sală“, a spus vedeta.

Chiar dacă prima sarcină a făcut-o pe Luminiţa să ajungă la măsura XXL, cântăreaţa a spus că-şi doreşte să devină din nou mamă.

„După ce am născut, am acumulat 30 de kilograme, dar am mâncat, eu nu mă eschivez. Nu am avut pofte, am avut o sarcină foarte frumoasă şi foarte uşoară, dar am mâncat mult, m-am răsfăţat. După ce voi naşte a doua oară, vreau să-mi remodelez sânii, voi apela la liposucţie, dacă este necesar, şi voi continua cu botox“, a spus Luminiţa Anghel.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here