Monica Petrică refuză să voteze la „România dansează“

Cea de-a doua semifinală a super show-ului România Dansează, difuzată duminică, 30 aprilie, de la 20:30, la Antena 1 aduce în faţa juriului, la duel, două dintre cele mai îndrăgite reprezentaţii din concurs.

Apsara

Este vorba despre zeiţele dansului indian, micuţele dansatoare, de doar 8 ani, din trupa Apsara, despre care CRBL a declarat la preselecţii „Din punct de vedere tehnic, aş fi un prost dacă aş avea ceva de spus. M-aţi ucis. De fapt, m-aţi făcut cel mai fericit” şi Bestia, frumoasa Mihaela, care la doar 6 ani i-a cucerit pe juraţi cu un număr excepţional de breakdance şi căreia Connect-R i-a spus: “Dacă veneam şi eu să concurez la România Dansează şi ar fi trebuit să intru după tine, plecam acasă”.

Juraţii au fost pur şi simplu fascinaţi de mişcările micuţelor, iar în momentul în care au realizat că trebuie să ia o decizie şi să aleagă între cele două momente, au refuzat pur şi simplu să jurizeze. „Se poate să nu votez?”, a întrebat Monica, în vreme ce îşi tot dădeau întâietate la jurizare. „O să încerc să jurizez ca şi cum pe scenă nu sunt copii!”, a spus şi CRBL, vizibul bulversat de decizia pe care trebuia să o ia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here