Mădălina Ghenea l-a provocat pe Cornel Ilie la Ice Bucket

Într-o postare pe facebook, Mădălina Ghenea l-a provocat pe Cornel Ilie în Campania Ice Bucket Challenge, iar liderul trupei VUNK i-a răspuns altfel decât s-ar fi aşteptat.

Cornel Ilie si Madalina Ghenea

„Din păcate, din motive medicale nu pot să duc provocarea până la capăt pentru că am avut un accident de maşină la începutul săptămânii trecute şi trebuie să fiu foarte atent cu ceafa şi cu umerii. Am făcut donaţia pentru ALS şi duc mai departe o altă campanie şi o altă provocare începută de alţi colegi. Sper să nu fiu ultimul care face asta, dar vă invit să donaţi sânge”, spune Cornel Ilie într-o înregistrare afişată pe pagina sa de facebook.

El a adăugat că primii 50 de tineri care fac dovadă că au donat sânge primesc bilete la concertul trupei, VUNK în Oraşul Minunilor, de pe 3 octombrie de la Sala Polivalentă pentru că …”e în sangle tău să fii erou”. Artistul i-a mai nominalizat pe Sisu, Adrian Despot şi pe Dan Puric în aceeaşi campanie, să facă donaţia şi să ducă mesajul mai departe.

Filmul a fost postat şi pe pagina oraşului virtual pe care VUNK l-a creat, Oraşul Minunilor, o comunitate a oamenilor care vor să schimbe lumea în mai bine prin fapte mici, dar cu perseverenţă. Semn că VUNK şi fanii săi împart aceleaşi valori şi cred în aceleaşi lucruri frumoase, la mai puţin de o oră de la postarea lui Cornel Ilie, pe pagina sa de facebook, fanii îşi postau carnetele de donator, cu donaţii în ultimele zile.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here