Neylini a cântat pentru un tânăr bolnav din Braşov

Neylini a participat săptămâna trecută la concertul caritabil “Viaţă pentru George”, care a avut loc în Club Bellagio din Mamaia. Evenimentul a fost destinat strângerii de fonduri pentru George Olteanu, un tânăr de 28 de ani din Braşov, bolnav de distrofie musculară, boală care i-a afectat şi plămânii.

Neylini si Nicole Cherry“De câte ori particip la un astfel de eveniment, sunt pe deplin mulţumită că pot ajuta şi că le pot aduce un zâmbet pe chip persoanelor care au nevoie de cât mai mult sprijin şi afecţiune pentru a putea merge mai departe”, a spus Neylini.

În cadrul concertului caritabil a cântat şi Nicole Cherry. “Mă bucur că am putut ajunge şi, astfel, am ajutat un om. Îmi doresc din suflet ca George să fie bine”, a spus tânăra cântăreaţă.

Nu este prima dată când Neylini alege să se implice în astel de cauze umanitare. Anul trecut, spre exemplu, a făcut parte din Campania “Schimbă viitorul unui copil cu autism!”, în cadrul căreia le-a adus bucurie copiilor autişti şi familiilor acestora, prin intermediul muzicii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here