Reporterii de la Focus şi-au făcut formaţie

Alexandra Sandu, Mihai Ursu și Cosmin Niţu, reporteri Prima TV, și-au dat seama că nu fac echipă bună doar la știri, ci și în sala de repetiții.

Mihai Ursu

Alexandra Sandu a cochetat cu instrumentele încă din școala generală. După ce a încercat marea cu degetul – adică pianul, basul, tobele și cu gânduri mari de vioară – și-a dat seama că spiritului ei rebel nu-i lipsește decât o chitară și o bluză înflorată. “Acum că i-am întâlnit pe Mihai și pe Cosmin, mi-am dat seama că avem exact aceeași atitudine față de muzică și ne gândim serios că poate fi mai mult decât o relaxare după job. Săptămâna trecută am repetat pentru prima dată împreună – mi-a fost puțin mai greu să-i conving pe băieți să cântăm și altceva înafară de Black Sabbath, dar chimia a funcționat”, spune Alexandra.

Acum un an, de ziua lui de naştere, Cosmin Nițu a primit primul lui set de tobe. “E nevoie de multă muncă pentru a le stăpâni, dar am ajuns acolo și asta mă bucură foarte mult! Să ajung toboșar a fost unul dintre visurile mele încă din liceu. Acum pot să mă bucur de muzică și alături de alți oameni”, spune Cosmin.

Mihai Ursu a învăţat să cante la chitară mai mult de unul singur, graţie cunoştinţelor de teorie pe care le-a deprins în şcoală, pe vremea cînd muzica se studia ca materie obligatorie. A experimentat în adolescenţă cu mai multe formaţii de rock alternativ, dar se simte cu adevărat legat de Eternal Mourning, una dintre primele trupe de Black-Metal din România, unde actualul reporter Prima TV a fost chitarist şi vocalist secund.

“Încă nu putem spune că ne-am definit un stil, de fapt încă nu avem nici măcar un nume. Deocamdată, ne gîndim la trupa asta ca la un hobby, dar cu muzica nu-i de joacă oricum. Ne vom exprima aşa cum simţim, fiecare piesă va trebui să fie o reflectare autentică a felului în care noi percepem lumea şi viaţa. Pentru mine, repetiţiile sunt ocazia perfectă să mă relaxez şi să îmi reintru în formă ca muzician amator”, spune Mihai.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here