Madonna a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Michael Jackson

Cântăreaţa americană Madonna a publicat, sâmbătă, pe platfoma Instagram, o fotografie făcută în 1991, în care apare alături de “regele muzicii pop”, Michael Jackson, de la al cărui deces se vor împlini cinci ani, pe 25 iunie.

Mivhael JacksonLa descrierea fotografiei, Madonna a scris “King and Queen” (Regele şi Regina), infromează dailymail.co.uk. În imaginea publicată pe platforma Instagram, Madona poartă o rochie neagră cu buline albe. Alături de ea, faimosul star pop poartă o cămaşă roşie şi ochelari de soare. Fotografia a fost realizată în 1991, la petrecerea organizată cu prilejul zilei de naştere a producătorului David Geffen.

De-a lungul timpului, Madonna l-a omagiat în diferite momente pe regretatul cântăreţ, care a murit pe 25 iunie 2009. Astfel, aceasta i-a adus un omagiu lui Michael Jackson în timpul galei MTV Video Music Awards din 2009, care a avut loc la New York.

Madonna si Michael Jackson

Madonna i-a adus un omagiu lui Michael Jackson şi în cadrul concertului de la O2 Arena din Londra, în 2009, aceeaşi sală de spectacole în care “regele muzicii pop” ar fi trebuit să revină pe scenă printr-o serie de 50 de concerte. O fotografie din tinereţea lui Michael Jackson a apărut pe scenă, în timp ce Madonna interpreta piesa “Holiday”. În timpul acestui cântec, un dansator îmbrăcat ca Michael Jackson a urcat pe scenă purtând pantaloni negri, o jachetă strălucitoare, şosete albe şi o mănuşă albă.

De asemenea, într-o discuţie despre “regele muzicii pop”, Madonna a declarat că a fost îndrăgostită de el şi a menţionat că l-a cunoscut la începutul anilor 1980, când aveau acelaşi manager, au devenit prieteni şi au început să scrie unele piese împreună. Cântăreaţa a mai spus că petreceau timpul împreună, “vizionând filme, luând cina, mergând la Oscar, prostindu-se”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here