Madonna recidiveaza si anuleaza inca doua dintre concertele programate la Londra

Regina muzicii pop, în vârstă de 61 de ani, și-a inceput, în sfârșit, turneul “Madame X” în Marea Britanie, miercuri (29 ianuarie 2020) după ce, din cauza unei accidentări, a anulat primul concert la începutul săptămânii. Cu toate acestea, se pare ca fanii nu se vor putea bucura prea mult deoarece, conform unei stiri recente de pe music-news.com, concertele de pe 4 si 11 februarie au fost anulate. Motivul principal pare sa fie faptul ca prea multe concerte la rand sunt “prea mult” pentru corpul Madonnei.

Într-un anunț postat vineri, 31 ianuarie, Madonna a scris: “După cum știți, am mai multe răni și a trebuit să anulez spectacolele pentru a-mi da timp să mă recuperez. Ca să nu vă surprind, vreau să vă anunț din timp că voi anula 2 concerte – pe 4 și 11 februarie la Palladium din Londra pentru că trei spectacole la rând sunt prea mult pentru corpul meu și, de fapt, medicii mei insista să iau o zi liberă după fiecare spectacol.

Cu sapte premii Grammy la activ, Madonna Louise Ciccone (numele intreg al artistei) considera ca este un miracol faptul ca inca este prezenta pescena si poate “presta” la un nivel ridicat. Cu toate acestea, pentru a se mentine in forma, este important sa se “recupereze” corespunzator, să-și ia timpul să se odihnească între spectacole.

Madonna a incheiat mesajul transmis fanilor cerându-și scuze că a organizat spectacolele.

Vedeta a precizat: “Nu am vrut niciodată să anulez vreun spectacol … Banii va vor fi restituiti automat pe cardul de pe care au fost comandate biletele. Apreciez înțelegerea voastra și îmi cer sincer scuze pentru orice inconvenient. Mulțumesc!! Doamna [X]. #madamextheatre #thelondonpalladium.”

Madonna nu se afla la primul incident de acest fel. Se pare ca anularea “din scurt” a concertelor a devenit o activitate frecventa pentru artista, asa cum am mai scris si in articolul de saptamana trecuta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here