marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIMama lui Ami a vorbit despre melodia „3 lucruri“ şi despre emisiunea...

Mama lui Ami a vorbit despre melodia „3 lucruri“ şi despre emisiunea „Ferma vedetelor“

Cât timp Ami este plecată la concursul „Ferma Vedetelor”, cei de la Media Pro Music, casa de discuri a artistei, au profitat de ocazie şi au realizat un interviu cu cea mai importantă persoană din viaţa cântăreţei, mama ei.

AMI

„Mie îmi este în permanenţă dor de ea, mi se pare neobişnuit să nu ne auzim măcar. Tot aştept să sune telefonul sau mă trezesc că vreau să sun să o aud, să ştiu că e bine, că a mancat, că e fericită”, a spus mama lui AMI.

„Sunt convinsă că se descurcă bine, cel puţin din punct de vedere al implicării în treburile casei, indiferent de sarcini, dar şi la gătit”, continuă aceasta, pentru că, aşa cum a spus ulterior, Ami a petrecut o bună parte din copilărie la casa bunicilor, aşa că nu îi va fi greu nici cu munca la animale. Mama artistei spune că îşi doreşte să reziste cât mai mult în competiţie şi că este încrezătoare, asta pentru că Ami este luptătoare, puternică şi harnică.

Lui Ami, după spusele mamei sale, nu îi plac certurile de nicio natură, bârfele sau jignirile, iar dacă se va isca vreo ceartă între fermieri, mai mult ca sigur va rămâne în banca ei. Întrebată ce crede că îi lipseşte cântăreţei cel mai mult, mama acesteia a răspuns că telefonul, internetul şi persoanele dragi ei. Artista comunică foarte mult pe internet cu fanii ei şi este mereu preocupată de lucruri noi. „Iar acum, pentru că a fost lansată piesa ‘3 lucruri’ în lipsa ei, sunt convinsă că are o mie de întrebări în minte: Oare cum o fi, oare a prins mesajul, oare este difuzată pe radio, oare ce spun fanii, etc”.

Şi, pentru că tot a venit vorba de ultimul single, „3 lucruri”, mam cântăreţei şi-a spus părerea despre piesă: „Am plâns de fericire pentru că s-au spus şi scris cuvinte atât de frumoase despre Ami, despre Grasu XXL, despre cântec şi despre producător. Citeam fiecare mesaj cu lacrimi de bucurie, pe care speram ca Universul să i le transmită cumva şi lui Ami a mea, deoarece ştiu cât de important şi preţios este pentru ea tot ce face, impactul muncii ei asupra oamenilor şi a celor care cred în ea”.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.