VIDEO Ovidiu Anton a câştigat finala Eurovision România 2016

Este pentru a cincea oară la Eurovision şi această încercare a fost cu noroc. Ovidiu Anton a câştigat finala Eurovision România, după ce a cucerit inimile românilor cu „Moment of silence“, o melodie pe care a compus-o în zilele de proteste de după Colectiv.

ovidiu anton castigator eurovision romania 2016

Cu „o piesă din suflet, pentru suflete”, cum a numit-o el, Ovidiu a adunat cele mai multe voturi din partea românilor, în spectacolul transmis duminică, 6 martie, în direct la TVR.

Piesa „Moment of silence“ a lui Ovidiu Anton a primit un total de 6.585 de voturi de la public în timpul celor 60 de minute alocate televotingului la Selecţia Naţională Eurovision 2016, care anul acesta s-a desfăşurat la Sala Sporturilor din Baia Mare.

„Vă mulţumesc tuturor: publicului care a votat, comunităţii rock din România, artiştilor care m-au susţinut, familiei mele, soţiei mele, echipei mele extraordinare. Îmi pare rău că nu mai e Titus Munteanu, să mă sune şi să-mi spună: ai fost tare! El m-a învăţat că cel mai mare semn de superioritate e bunătatea. Sunt fericit pentru că s-a întâmplat să câştig această ediţie la care doar publicul a votat. Nu vreau să fiu modest, specialiştii mă apreciază, ştiu asta, dar în seara asta este prima dată când am cucerit într-adevăr inimile celor din public. Este important să lupţi pentru visul tău. Nu e uşor să pierzi, iar această victorie vine după multe încercări ale mele, dar seara aceasta demostrează că trebuie să continuăm să încercăm, să nu renunţăm“, a declarat Ovidiu Anton, câştigătorul Selecţiei Naţionale Eurovision 2016.

Clasamentul final al Selecţiei Naţionale Eurovision 2016:

Locul 1 – Ovidiu Anton – Moment of Silence – 6.585 voturi
Locul 2 – Vanotek feat. The Code & Georgian – I’m Coming Home – 4.702 voturi
Locul 3 – Florena – Behind The Shadows – 3.491 voturi
Locul 4 – Dream Walkers – Let It Shine – 2.332 voturi
Locul 5 – M I H A I – Paradisio – 2.142 voturi
Locul 6 – Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ – The Voice – 1.235 voturi

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here