Maria Ciobanu, Thalia și Little Richard personaje în noua ediţie „Te cunosc de undeva“

Pepe și Maria Buză, Adina Răducan, Dima Trofim, Amna, Dorian Popa, Nico, Lucian Ionescu, Misha și Șerban Copoț urcă din nou pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 20.00, ca să imite personajele oferite lor de ruleta cea buclucașă.

Te cunosc de undeva

Momentul special din deschiderea celei de-a patra gale va fi susținut de Ileana Șipoteanu, care vine în premieră la “Te cunosc de undeva!” să cânte câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale sale alături de Florin Ristei și FreeStay.

“Am avut mari emoții, pentru că nu este ușor să vii la televizor, după atâția ani, să cânți live cu orchestra. Și spun asta chiar dacă eu provin din Teatrul de Revistă, iar cântatul live alături de instrumentiști mi se pare cel mai minunat lucru de pe Pământ. În plus, emoțiile mele au fost mari pentru că și așteptările au fost la fel de mari. M-am simțit însă extraordinar pe scenă, pentru că și băieții de la Freestay sunt foarte buni”, spune Ileana Șipoteanu. Ce melodii a ales cunoscuta solistă de muzică ușoară să cânte la “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii vor afla sâmbătă seara.

Personaje celebre sau inedite vor urca și de această dată pe scena show-ului transformărilor datorită talentaților concurenți. Astfel, câștigătorul de săptămâna trecută, Lucian Ionescu, va cânta muzică lăutărească precum Cornelia Catanga, mezina emisiunii, Adina Răducan, promite un show exploziv transformată în Ariana Grande, una dintre cele mai bine vândute artiste tinere de pe mapamond, în timp ce Maria Buză și Pepe vor fi Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și vor cânta pentru prima dată împreună la “Te cunosc de undeva!”.

Nico o va imita sâmbătă pe Celine Dion și va cânta în dialect napoletan un emoționant cântec de dragoste, Amna se va transforma în Tina Turner, o artistă pe care o iubește foarte mult, pe când Dorian Popa va fi pentru o seară Missy Elliott. Șerban Copoț îl va aduce pe scena show-ului transformărilor pe Little Richard, unul dintre primii muzicieni rock and roll ai lumii, Misha va deveni focoasa Thalia, o divă care a dominat topurile muzicii latino și distribuțiile unora dintre cele mai de succes telenovele din lume, în timp ce Dima Trofim va fi excentricul Verka Serduchka, un artist originar din Ucraina care a făcut show pe scena Eurovision, concursul internațional în cadrul căruia și-a reprezentat țara.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here