Muza lui Zucchero, care a dat naştere unuia dintre cele mai mari hituri ale artistului, a fost chiar bunica lui

Se apropie momentul în care Zucchero va veni să cânte în România, la Cluj (Sala Polivalentă, 12 noiembrie) şi la Bucureşti (Sala Palatului, 14 noiembrie), iar printre hiturile care vor răsuna pe cele două scene se regăsesc celebrele „Baila Morena“, „Senza una Donna„, „Il volo“ şi „Diamante“.

zucchero_concert-romania-noiembrie

Cine s-ar fi gândit că, pentru a compune un hit care urma să stea ani la rând în topurile internaţionale, şarmantul italian şi-a luat inspiraţia nu de la vreo tânără focoasă cu sânge latin, ci tocmai de la bunica lui? Puţini ştiu că Zucchero a avut o relaţie foarte apropiată cu aceasta, al cărei nume a făcut înconjurul lumii sub forma unui titlu de piesă, „Diamante“.

Tocmai pentru că este vorba despre una dintre cele mai importante femei din viaţa sa, Zucchero a mărturisit: „Nu am scris eu textul piesei de teama de a nu fi prea implicat şi să nu devină ceva siropos. L-am lăsat pe Francesco De Gregori să se ocupe de asta“.

Pe lângă hiturile lui legendare, Zucchero va cânta în România şi piese de pe noul lui album, „Black cat“, cu care se află în turneu prin Europa.

Biletele pot fi cumpărate online de la toate marile agenţii de ticketing (eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Sălii Palatului şi prin dieselevents.ro, cu un preţ între 78 de lei şi 348 de lei. Zucchero Black Cat World Tour 2016 în România este produs de Diesel Events şi promovat de HTag PR.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here