Șerban Copoț va prezinta „iUmor“ alături de Vlad Grigorescu, câștigătorul primului sezon al emisiunii

Emisiunea „iUmor“, ce va începe duminică, 2 octombrie, de la ora 20.00 la Antena 1 are, începând cu cel de-al doilea sezon, doi prezentatori. Vlad Grigorescu, câştigătorul primului sezon, trece de la statutul de concurent, la cel de prezentator, alături de Șerban Copoț.

iUmor

Vlad este încântat de noul său rol despre care spune ,,E o combinaţie de distracţie, munca serioasă şi entuziasm. Toata lumea e curioasă de ceea ce o să facă fiecare concurent şi cum o să se descurce. Vedem cum fiecare işi trăieşte destinul, râdem mult şi nu simţim când trec atâtea ore”.

Chiar dacă au personalităţi diferite Şerban şi Vlad spun că se înţeleg de minune, ba mai mult se completează unul pe celălalt în susţinerea participanţilor la concursul de umor. ,,Uneori Şerban e mai îngăduitor şi eu mai acid, alteori se întâmplă învers. Ne intelegem foarte bine şi încercam să păstram cât mai clare diferenţele dintre noi pentru a ne plia pe opţiunile diferite ale publicului”, spune cu entuziasm Vlad, în timp ce Șerban are propria viziune în ceea ce-i privește: ,,Suntem un soi de Pic şi Poc, Stan şi Bran, Cow & Chicken pentru că ne înţepăm tot timpul şi ne ţinem de şotii.”

Atât Şerban Copoţ, cât şi Vlad Grigorescu sunt familişti convinşi, care se implică în creşterea micuţilor şi se bucură, pe cât posibil de momentele petrecute în mijlocul celor apropiaţi. Fostul component al formaţiei ,,Animal X”, tată a doi băieţei mărturiseşte că în viaţa lui ,,familia este pe primul plan! Restul sunt trecatoare”, dar recunoaşte că pune multă pasiune în toate proiectele profesionale în care este implicat în acest moment, pe de o parte emisiunile ,,iUmor” și ,,Te cunosc de undeva”, pe de altă parte, muzica, marea lui pasiune la care nu va renunța niciodată.

Vlad este și el căsătorit şi are o fetiţă de trei ani alături de care îşi petrece tot timpul nealocat activităţilor artistice. ,,Eu consider că tot timpul meu este liber. Nu mi se pare o muncă sau un efort ceea ce fac, pentru că îmi place şi pun multă pasiune. Timpul în care nu mă ocup de lucruri artistice îl petrec cu soţia si fetiţa de 3 ani. Merg la spectacole şi văd filme pentru că mă inspiră. Uneori, mai practic Airsoft.”

Pentru că succesul de la iUmor i-a adus o mulţime de fani, tânărul în vârstă de 29 de ani se concentrează acum să-şi dezvolte cariera: ,,De curând am început sa fac nişte vloguri pe YouTube care au avut mare succes într-un timp foarte scurt. Lucrez la un proiect ca parte dintr-un alt show tv, umblu prin ţară cu spectacole la tot felul de evenimente private şi mai ales, lucrez la show-ul nou care mult aşteptat de fanii mei şi cu care voi pleca în turneu”.

Victoria de la iUmor a venit după mulţi ani de nopţi albe, ambiţie şi muncă susţinută: ,,Stăteam şi înregistram pe casete video spectacole de magie de la televizor şi le derulam cu încetinitorul încercând să-mi dau seama cum să fac trucurile. Au fost foarte multe nopţi nedormite cu nasul în cărţi sau în calculator, multe bătături pe la degete de la muchiile tăioase ale carţilor de joc, mulţi prieteni care mi-au fost cobai şi multe eşecuri din care am învăţat”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here