Marian Ionescu s-a căsătorit cu Octavia Geamănu

Weekend-ul ce abia s-a încheiat a fost unul extrem de fericit pentru Octavia Geamănu. Prezentatoarea Observator Special de la Antena 1 s-a căsătorit cu Marian Ionescu, liderul formaţiei Direcţia 5.

marian ionescu nunta octavia geamanu

Cei doi au avut parte de o cununie ieşită din comun: s-au căsătorit la Galaţi, acolo unde formaţia Direcţia 5 se afla în turneu, fără rochie de mireasă şi doar cu cei mai apropiaţi prieteni de faţă. “A fost extravagant, ca aproape tot ce înseamnă rock”, a spus Octavia.

“Am ales să ne căsătorim în afara Bucureştiului, pentru că ne-am dorit ca acest eveniment special pentru noi să fie unul discret. I-am avut alături doar pe cei mai apropiaţi prieteni, însă chiar şi pentru ei a fost o surpriză. Nimeni, în afară de mine şi Marian, nu a ştiut că în timpul acestui turneu noi doi ne vom căsători. Prietenii cu care ne aflam la Galaţi în turneu credeau că urmează să ieşim la masă, în oraş”, a adăugat prezentatoarea Observator Special.

Imediat după cununie, chiar în timpul concertului susţinut de Direcţia 5, Marian Ionescu şi-a chemat pe scenă proaspăta soţie şi a făcut în faţa fanilor anunţul cel mare.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here