VIDEO Katy Perry, show incendiar la gala Super Bowl 2015, alături de Lenny Kravitz şi Missy Elliott

Cântăreaţa americană Katy Perry a “incendiat” timp de 12 minute, duminică, tradiţionalul şi mult aşteptatul show din cadrul galei Super Bowl, în timpul căruia a interpretat unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, precum “I Kissed A Girl” şi “Fireworks”, anunţă Mediafax.

katy perry finala super bowl 2015

La doar câteva minute după încheierea celui de-al doilea sfert al finalei campionatului de fotbal american dintre echipele New England Patriots şi Seattle Seahawks, cântăreaţa pop americană a apărut pe scenă pe un leu metalic uriaş pentru a interpreta cântecul “Roar”, acompaniat de răgete înregistrate, spre încântarea celor 65.000 de spectatori prezenţi pe stadionul Universităţii Phoenix din statul american Arizona.

Apoi, Katy Perry a interpretat piesa “Dark Horses”, urmată de single-ul care a făcut-o celebră în lumea întreagă, “I Kissed a Girl”. Pe parcursul acestei piese, vedeta americană a fost acompaniată la chitară de rockerul Lenny Kravitz, iar în fundal, pe un ecran din spatele scenei, erau proiectate efecte luminoase spectaculoase.

Scena s-a transformat apoi într-o plajă în culori vii cu ocazia single-ului “Californian Girls”, ce a fost urmat de un final al show-ului, care a debordat de entuziasm, pe acordurile melodiei “Fireworks”.

Spre uşurarea televiziunilor şi a companiilor de publicitate, show-ul de la gala Super Bowl 2015, prezentat drept cel mai mare concert din lume – fiind vizionat de 110 milioane de telespectatori doar în Statele Unite – s-a desfăşurat fără niciun incident, cu excepţia, poate, a unui dansator care, deghizat în rechin, a părut la un moment dat că s-a încurcat în coregrafia spectacolului.

Din acest punct de vedere, show-ul susţinut de Katy Perry nu a avut nimic de-a face cu “Nipplegate” (“Scandalul sfârcurilor”), generat la gala Super Bowl din 2003, când cântăreaţa Janet Jackson i-a şocat pe unii dintre spectatori, telespectatori, reprezentanţi ai agenţiilor de publicitate şi ai unor asociaţii religioase, după ce şi-a expus unul dintre sfârcuri în timpul acelui spectacol.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here