Marius Moga se alătură ambasadorilor globali Pepsi în campania Pepsi Challenge

Pepsi România dă startul campaniei „Pepsi Challenge”, în cadrul unei mişcari globale ambiţioase, care provoacă fanii Pepsi să experimenteze viața într-un mod diferit.

Marius Moga si Iulian Moga

Marius Moga se alătură ambasadorilor internaționali Usher, Serena Williams, James Rodriguez, Usain Bolt, Nicola Formichetti şi Jerome Jarre, pentru a-i provoca pe români să facă parte din cea mai mare campanie Pepsi de până acum, sub hashtagul #pepsichallenge. Artistul român va fi prezent în spotul TV al campaniei, „Hold My Pepsi”, alături de vedetele internaţionale implicate în proiect.

Pe parcursul a trei luni, Pepsi Challenge invită consumatorii să sfideze convenţiile şi să încerce experiențe noi, participând la o serie de provocări lunare şi săptămânale, anunţate pe site-ul www.acceptaprovocarea.ro. În luna aprilie, oricine poate crea un design nou pentru doza de Pepsi, intrând în aplicația specială găzduită pe site-ul campaniei. Cele mai reușite trei propuneri vor ajunge, în ediţie limitată, pe rafturile magazinelor din ţară.

În calitate de ambasador al campaniei, Marius Moga invită fanii Pepsi să se lase inspiraţi şi provocaţi, pentru a câștiga experienţe memorabile și multe premii. În acelaşi timp, artistul se lasă provocat de fani, invitându-i să voteze ipostaza în care își doresc să îl vadă, în două spoturi TV: Moga în rime și Pe heliul meu.

„Pepsi este un brand inovator, cool şi mereu pus pe fapte mari atunci când vine vorba de interacţiunea cu fanii săi, iar Pepsi Challenge a fost o provocare mai întâi pentru noi – să reafirmăm spiritul Pepsi și să gasim idei îndrăznețe, creative și relevante pentru fani. Am pregătit o colecție de provocări variate, cu multe premii puse în joc, dar mai ales cu multe experiențe diferite, care te invită să încerci în fiecare săptămână ceva nou. Colaborarea cu Marius Moga a luat naștere în mod firesc, el fiind un artist creativ și polivalent, care a acceptat numeroase provocări de-a lungul carierei”, a declarat Adriana Nestoriuc, Associate Marketing Manager Carbonated Soft Drinks & Juices Romania.

„Pepsi Challenge este o campanie în care m-am regăsit imediat, pentru că se bazează pe trei ingrediente pe care încerc să le includ mereu și în proiectele mele: creativitate, distracție și testarea limitelor. Este o campanie care îți reamintește că sunt atâtea lucruri pe care ai putea să le faci, doar să ai puțin curaj, să vrei să ieși din bucla activităților obișnuite”, a declarat Marius Moga. „Vor fi trei luni interesante, în care fanii Pepsi vor fi provocați în toată lumea, iar eu sunt încântat să fac parte dintr-o mișcare globală susținută și de Usher, James Rodriguez sau Nicola Formichetti”, a adăugat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here