Bros Project şi Rela Rox au lansat videoclipul piesei „Jamiati“

Red Clover Media vă prezintă noul single Bros Project feat. Rela Rox – Jamiati, ce beneficiază de un videoclip regizat de Richard Stan şi Claudiu Stan (Vision Production).

Bros Project ft. Rela Rox - JamiatiDupă ce au produs mai multe piese pentru alţi artişti cum ar fi: Vescan feat. Kamelia – Piesa mea preferată, Alessia feat. Pavel Stratan – Vorbe letale, Noaptea Târziu feat. Aiyana – La bunica, băieţii de la Bros Project vin cu propriul lor single în colaborare cu Rela Rox, o tânără cu care au mai colaborat şi în trecut. Piesa a fost compusă de Goja Ovidiu, Diac Ciprian şi Rela Rox, iar versurile au fost scrise de frumoasa Rela Rox.

“Jamiati” este o piesă de vară, de dragoste, care transmite multă energie pozitivă. “Suntem foarte încântaţi de această melodie, am încercat să facem o combinaţie de stiluri cu influenţe orientale şi pop rock. Pentru această melodie am ales să colaborăm cu Rela Rox deoarece ne-a plăcut ideea ei din prima clipă. Considerăm că i se potriveşte foarte bine vocea pe acest gen şi sperăm să fie o piesă bine primită”, au spus cei de la Bros Project.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here