duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIBros Project şi Rela Rox au lansat videoclipul piesei „Jamiati“

Bros Project şi Rela Rox au lansat videoclipul piesei „Jamiati“

Red Clover Media vă prezintă noul single Bros Project feat. Rela Rox – Jamiati, ce beneficiază de un videoclip regizat de Richard Stan şi Claudiu Stan (Vision Production).

Bros Project ft. Rela Rox - Jamiati

După ce au produs mai multe piese pentru alţi artişti cum ar fi: Vescan feat. Kamelia – Piesa mea preferată, Alessia feat. Pavel Stratan – Vorbe letale, Noaptea Târziu feat. Aiyana – La bunica, băieţii de la Bros Project vin cu propriul lor single în colaborare cu Rela Rox, o tânără cu care au mai colaborat şi în trecut. Piesa a fost compusă de Goja Ovidiu, Diac Ciprian şi Rela Rox, iar versurile au fost scrise de frumoasa Rela Rox.

“Jamiati” este o piesă de vară, de dragoste, care transmite multă energie pozitivă. “Suntem foarte încântaţi de această melodie, am încercat să facem o combinaţie de stiluri cu influenţe orientale şi pop rock. Pentru această melodie am ales să colaborăm cu Rela Rox deoarece ne-a plăcut ideea ei din prima clipă. Considerăm că i se potriveşte foarte bine vocea pe acest gen şi sperăm să fie o piesă bine primită”, au spus cei de la Bros Project.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.