La cererea publicului, o nouă reprezentaţie Rhythm of The Dance la Bucureşti

Campionii mondiali ai dansurilor irlandeze vor susţine, la cererea publicului bucureştean, nu una, ci două reprezentaţii ale impresionantului show ce va avea loc în capitală pe data de 27 Aprilie 2015, la Sala Mare a Teatrului Naţional. Cele două momente artistice vor putea fi urmărite de către bucureşteni de la ora 17.00, respectiv 20.00.

RhythmDeşi iniţial organizatorii programaseră o singură reprezentaţie – pentru data de 27 Aprilie 2015, ora 20.00, ca urmare a vânzărilor mari şi a cererii publicului care solicită bilete la categorii de preţ epuizate, organizatorii au fost convinşi să mai programeze încă un spectacol: pe lângă reprezentaţia deja anunţată, Rhythm Of The Dance va mai susţine încă una, în aceeaşi zi, de la ora 17.00.

Show-ul Rhythm Of The Dance, ce constituie un fenomen în întreaga lume, şi-a câştigat milioane de fani, marcând o nouă eră în divertismentul irlandez! Echipa Rhythm Of The Dance, ce este formată din trei tenori, un band de muzicieni tradiţionali şi zeci de dansatori talentaţi – campioni mondiali la dans irlandez, pregăteşte un spectacol fascinant, pe care l-au vizionat deja cinci milioane de persoane din peste 50 de ţări. Rhythm Of The Dance descrie călătoria celţilor de-a lungul timpului prin intermediul muzicii şi al dansului.

Biletele pentru noua reprezentaţie (de la ora 17.00) nu vor avea aceleaşi preţuri ca şi reprezentaţia de la ora 20.00. Preţurile reprezentaţiei de la ora 17.00 variază între 100 şi 200 de lei – în funcţie de poziţionarea în sală, spre deosebire de reprezentaţia de la ora 20.00, ale cărei preţuri variau între 100 şi 300 de lei!

Pentru reprezentaţia de la ora 17.00 de la Bucureşti, biletele au următoarele preţuri:
– 200 lei (Categoria VIP)
– 150 lei (Categoria 1)
– 100 lei (Categoria 2)

Biletele se găsesc din data de 7 Aprilie 2015 în reţeaua BILETOO, la Teatrul Naţional Bucureşti, în Librăriile Librarium şi Eminescu, la magazinele Flanco, Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here